Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #11 Ben hocama sordum ve her ihtimale karşı yap, gönder dedi.
clouddd Kilopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 513 Çözümler 1 14 Mayıs 2021 #12 Arthur_Callahan dedi: Ben hocama sordum ve her ihtimale karşı yap, gönder dedi. Genişletmek için tıkla... Az önce annemin arkadaşına sordum kendisi lise öğretmeni sınava girmeyeceksen eğer yapmana gerek yok dedi.
Arthur_Callahan dedi: Ben hocama sordum ve her ihtimale karşı yap, gönder dedi. Genişletmek için tıkla... Az önce annemin arkadaşına sordum kendisi lise öğretmeni sınava girmeyeceksen eğer yapmana gerek yok dedi.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #13 clouddd dedi: Az önce annemin arkadaşına sordum kendisi lise öğretmeni sınava girmeyeceksen eğer yapmana gerek yok dedi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, ödevimi yine de göndereyim. Ne olur, ne olmaz.
clouddd dedi: Az önce annemin arkadaşına sordum kendisi lise öğretmeni sınava girmeyeceksen eğer yapmana gerek yok dedi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, ödevimi yine de göndereyim. Ne olur, ne olmaz.
clouddd Kilopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 513 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #14 S.S.S Millî Eğitim Bakanlığı ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ogm.meb.gov.tr Arkadaşlar MEB'in kendi sitesinin yaptığı açıklama yukarıya emin olamayanlar için siteyi bıraktım.
S.S.S Millî Eğitim Bakanlığı ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ogm.meb.gov.tr Arkadaşlar MEB'in kendi sitesinin yaptığı açıklama yukarıya emin olamayanlar için siteyi bıraktım.
375973 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.060 Makaleler 6 Çözümler 4 15 Mayıs 2021 #15 Okulum böyle bir açıklama yaparak konuyu kesinleştirdi, büyük ihtimal çoğu okulda da böyle olacak. Şu anki 1.dönem notlarınız ne ise, herhangi bir ekleme/çıkarma yapılmadan karnenize işlenecek.
Okulum böyle bir açıklama yaparak konuyu kesinleştirdi, büyük ihtimal çoğu okulda da böyle olacak. Şu anki 1.dönem notlarınız ne ise, herhangi bir ekleme/çıkarma yapılmadan karnenize işlenecek.