Enis00 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 592 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #1 12.sınıfım nakil istedim birinci dönem proje almıştım ben haftaya nakil olacağım, proje ne olacak?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.280 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2025 #2 Enis00 dedi: 12.sınıfım nakil istedim birinci dönem proje almıştım ben haftaya nakil olacağım, proje ne olacak? Genişletmek için tıkla... Nakil aldığın okulda ya yeniden proje seçtirirler ya da aldığın dersin hocasından yeni bir proje konusu alırsın.
Enis00 dedi: 12.sınıfım nakil istedim birinci dönem proje almıştım ben haftaya nakil olacağım, proje ne olacak? Genişletmek için tıkla... Nakil aldığın okulda ya yeniden proje seçtirirler ya da aldığın dersin hocasından yeni bir proje konusu alırsın.
Enis00 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 592 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #3 egemebb dedi: Nakil aldığın okulda ya yeniden proje seçtirirler ya da aldığın dersin hocasından yeni bir proje konusu alırsın. Genişletmek için tıkla... Kesin böyle mi oluyor yoksa tahmin mi yürüttün?
egemebb dedi: Nakil aldığın okulda ya yeniden proje seçtirirler ya da aldığın dersin hocasından yeni bir proje konusu alırsın. Genişletmek için tıkla... Kesin böyle mi oluyor yoksa tahmin mi yürüttün?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.280 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2025 #4 Enis00 dedi: Kesin böyle mi oluyor yoksa tahmin mi yürüttün? Genişletmek için tıkla... Tahmin yürüttüm kesin bir şey kimse bilemez hocaya bağlı.
Enis00 dedi: Kesin böyle mi oluyor yoksa tahmin mi yürüttün? Genişletmek için tıkla... Tahmin yürüttüm kesin bir şey kimse bilemez hocaya bağlı.