2.dönem nakil olduktan sonra seçmeli dersler farklı

Hocam, diğer arkadaşın dediğini yaptım ve e-Okul'daki sorumluluk kısmına baktım. 9. sınıftan da 2 ders sorumluluk olarak görünüyor. Eğer bunların üzerine bu yılki dersler de eklenirse, şu ana kadar hiçbir dersten kalmamış bir öğrenci olmama rağmen sınıfta kalma riskiyle karşı karşıya kalacağım. Eğer bu sistem 10. sınıf öğrencileri için geçerliyse, ciddi bir problem olacak.

Toplam sorumluluklar(9-10-11) 6'yı geçerse sınıf tekrarına düşersin bir dönem içinde 3 tanede kalırsan yine sınıf tekrarına düşersinnakil aldığında gelen sorumluluklar büyük ihtimalle 9 sınıfda görülmüş olan sorumluluk dersleridir dert etme şubat Haziran gibi aylarda oluyor kolayca yaparsın.

Hocam, diğer arkadaşın dediğini yaptım ve e-Okul'daki sorumluluk kısmına baktım. 9. sınıftan da 2 ders sorumluluk olarak görünüyor. Eğer bunların üzerine bu yılki dersler de eklenirse, şu ana kadar hiçbir dersten kalmamış bir öğrenci olmama rağmen sınıfta kalma riskiyle karşı karşıya kalacağım. Eğer bu sistem 10. sınıf öğrencileri için geçerliyse, ciddi bir problem olacak.

Şu anki sistemde her sene 3 dersten kalma hakkın var ama bu yeni kural hayata geçerse toplam 3 dersten kalma hakkın olacak. Senin şu an 2 halihazırda sorumluluğun var ise 2 tane daha eklenirse sınıf tekrarı yapmak zorunda kalırsın. Belki şu şekil yapabilirsin, 2 tane sorumluluğun var hocalara sor eğer sene sonunda karneler verilmeden önce sorumluluk sınavlarına girebilirsen dönem bitmeden o sınavları ver. Girdiğin gün hemen açıklanır zaten e-okulda geçip geçmediğin, şuan bildiğim tek çözüm bu.

Toplam sorumluluklar(9-10-11) 6'yı geçerse sınıf tekrarına düşersin bir dönem içinde 3 tanede kalırsan yine sınıf tekrarına düşersinnakil aldığında gelen sorumluluklar büyük ihtimalle 9 sınıfda görülmüş olan sorumluluk dersleridir dert etme şubat Haziran gibi aylarda oluyor kolayca yaparsın.
O yeni gelen 9 lar için değil mi bu seneki 12 ler bu kuraldan etkilenmiyor diye biliyorum

O yeni gelen 9'lar için değil mi bu seneki 12'ler bu kuraldan etkilenmiyor diye

Okul kapanıyor bir sonraki dönem için konuşmak gerekirse(2025-2026) anlattığım kuraldan 12'ler etkilenmiyor ama 9-10-11 etkileniyor 2008 liseniz ve sınıfta kalmadıysanız bu kuraldan yana sıkıntı olmuyor lakin 2009 ve üstü doğanlar için lisede bu kural oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı