2. dönem okul değiştirilirse sınava girmek gerekir mi?

Pigeon Lord

Hectopat
Yer
Avrupa Yakası / İstanbul
Daha fazla  
Merhaba ben Tokat'ta bir meslek lisesinde okuyorum. İstanbul'da bir meslek lisesine kaydımı aldıracağım. Herhangi bir sınava girme zorunluluğum var mı? Teşekkürler.

Benim abim Anadolu lisesinde okuyordu lisesini değiştirecekdi fakat müdür kabul etmedi 11 sınıf diye nedeni ise okulda 2 yıl kaydı olduğu içinmiş.
Bak güzel kardeşim böyle bir şey olamaz 4, 4, 4: 12 dir bu her sene değiştirebilirsin. Abine gelirsek başka birşey olabilir yada Anadolu Lisesinde olduğu için olabilir, yoksa 2 yıl kaydı olduğu için okulunu değiştiremez diye bir şey yok.

Merhaba ben Tokat'ta bir meslek lisesinde okuyorum. İstanbul'da bir meslek lisesine kaydımı aldıracağım. Herhangi bir sınava girme zorunluluğum var mı? Teşekkürler.

Aynı bölümü seçersen aynı dalı seçersen sınav olma zorunluluğun yok.

Lise 11 isen değiştirme hakkın yok diye biliyorum.

11.sınıf için Meslekten mesleğe geçiş var meslekten Anadolu geçiş var ama Anadolu'dan mesleğe geçiş yok

Aynı bölümü seçersen aynı dalı seçersen sınav olma zorunluluğun yok.

11.sınıf için Meslekten mesleğe geçiş var meslekten Anadolu geçiş var ama Anadolu'dan mesleğe geçiş yok
Ben Meslekten Meslek'e geçeceğim. Yani kısaca şehir değiştirmiş olacağım sadece. Alan değişikliğim olmayacak.

Bölüm seçimleri oldu anadolularda seni yarı yıldan başlatamazlar. O yüzden anadoluya geçiş yapamazsın varsa meslek lisesinde aynı bölüme gitmen gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…