2.dönem okula gitmediğim için sınıfta kalır mıyım?

Xboxcu

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi deprem bölgesindeyim kalma olmayacak deniyor ama emin değilim bir de sizden duyayım.

Yok şu an kalma devamsizliklar yuzunden 50 gun bile gelmeseniz belge geliyor.

Başlıkta belirttiğim gibi deprem bölgesindeyim kalma olmayacak deniyor ama emin değilim bir de sizden duyayım.

Zaten deprem bölgesinde sınıfta kalma kalkmıştı ama yine de karnenizde yazar, karneyi aldıysanız oradanda bakarsınız.

Deprem bölgesinde hiçbir şekilde kalma yok diye biliyorum yani ders notuyla bile kalınmıyor galiba, sorumlu geçiliyor. Devamsızlık yüzünden de kalma yok, geçersiniz.

Deprem bölgesinde hiçbir şekilde kalma yok diye biliyorum yani ders notuyla bile kalınmıyor galiba, sorumlu geçiliyor. Devamsızlık yüzünden de kalma yok, geçersiniz.

Bakın fotoğrafını atıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230616-144557.png
    134,8 KB · Görüntüleme: 58
Çok göremedim fotoğrafı ama dediğim gibi normalde o puanla kalmanız gerekirken sorumlu geçiyorsunuz. Devamsızlık ise hiç önemli değil, gereken puanın üstünde olsaydı direkt sorumlu olmadan geçerdiniz.

Evet, sanırım 12'ye geçtin. Sorumlulukları eritmen iyi olur açıkçası kısa sürede. İleride başına dert olmasınlar.

11e geçeceğim dedikleriniz aklımda çok baştan salmıştım toparlanma vakti geldi bence bu hata bir daha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…