Behzat Amir Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 635 20 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar mart başında olacak eksik kalan sınavları kastetmiyorum. 2. Dönem kaç yazılı olacağız ve hangi aylarda olacak? Teşekkür ederim.
Arkadaşlar mart başında olacak eksik kalan sınavları kastetmiyorum. 2. Dönem kaç yazılı olacağız ve hangi aylarda olacak? Teşekkür ederim.
arda662 Kilopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 1.231 Makaleler 6 Çözümler 26 Yer Mersin 20 Şubat 2021 #2 İkinci dönemde bir sınav olacağız ve Nisan'da olacak diye biliyorum.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #3 Benimkiler bu pazartesi başlıyor, bana şans dileyin.
cileklikek Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 229 20 Şubat 2021 #4 1.dönem sınav olanlarda dahil mi acaba ya
Behzat Amir Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 635 20 Şubat 2021 #5 arda662 dedi: İkinci dönemde bir sınav olacağız ve Nisan'da olacak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı yerlerde uygun koşullar olduğu takdirde mayısta da sınav olacak deniyor. Yanlış bilgi mi o zaman? Acaba yine ertelenecek mi sınavlar?
arda662 dedi: İkinci dönemde bir sınav olacağız ve Nisan'da olacak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı yerlerde uygun koşullar olduğu takdirde mayısta da sınav olacak deniyor. Yanlış bilgi mi o zaman? Acaba yine ertelenecek mi sınavlar?
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 20 Şubat 2021 #6 1 Mart'ta telafi sınavları yapılacak. 2.dönem sınavları tam belli değil gidişata göre yapılacak. Ben yine 1.dönem notuyla sınıfı geçeceğimizden yanayım.
1 Mart'ta telafi sınavları yapılacak. 2.dönem sınavları tam belli değil gidişata göre yapılacak. Ben yine 1.dönem notuyla sınıfı geçeceğimizden yanayım.
arda662 Kilopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 1.231 Makaleler 6 Çözümler 26 Yer Mersin 20 Şubat 2021 #7 Behzat Amir dedi: Hocam bazı yerlerde uygun koşullar olduğu takdirde mayısta da sınav olacak deniyor. Yanlış bilgi mi o zaman? Acaba yine ertelenecek mi sınavlar? Genişletmek için tıkla... İkinci dönem için bir sınav olacak diye biliyorum. Tabi yine resmi kaynaklardan bilgi almak lazım, bizim müdür bu şekilde söyledi bize.
Behzat Amir dedi: Hocam bazı yerlerde uygun koşullar olduğu takdirde mayısta da sınav olacak deniyor. Yanlış bilgi mi o zaman? Acaba yine ertelenecek mi sınavlar? Genişletmek için tıkla... İkinci dönem için bir sınav olacak diye biliyorum. Tabi yine resmi kaynaklardan bilgi almak lazım, bizim müdür bu şekilde söyledi bize.