Hiç sanmıyorum. Bu dönem böyle geçer. Daha hiçbir şey belli değil ve vaka sayıları zirve yaptı yine ülkemiz de. Ülkenin diğer ucundan adam nasıl kalkıp üniversiteye gelsin. (kalacak yer ayarlama vs olmaz ha deyince)
Ben açılacağını pek düşünmüyorum. Aşının faydalı olup olmayacağı belli değil. Hadi faydalı oldu diyelim bu aşının insanlara yapılma süreci olacak. Bu süreç içerisinde vakalar ayni seyrinde gider gibi geliyor. O yüzden zannetmiyorum.
Hiç sanmıyorum. Bu dönem böyle geçer. Daha hiçbir şey belli değil ve vaka sayıları zirve yaptı yine ülkemiz de. Ülkenin diğer ucundan adam nasıl kalkıp üniversiteye gelsin. (kalacak yer ayarlama vs olmaz ha deyince)
Bazı hastalıklara 40 senedir aşı bulunamıyor. Yani ilk çıkan aşı virüsü bitirecek diye bir kaide yok. Ayrıca öyle olsa bile 85 milyonluk ülkeye aşıların gelip herkese dağıtılması birkaç ay içinde olmaz.
Ben açılacağını pek düşünmüyorum. Aşının faydalı olup olmayacağı belli değil. Hadi faydalı oldu diyelim bu aşının insanlara yapılma süreci olacak. Bu süreç içerisinde vakalar ayni seyrinde gider gibi geliyor. O yüzden zannetmiyorum.
Bazı hastalıklara 40 senedir aşı bulunamıyor. Yani ilk çıkan aşı virüsü bitirecek diye bir kaide yok. Ayrıca öyle olsa bile 85 milyonluk ülkeye aşıların gelip herkese dağıtılması birkaç ay içinde olmaz.
Sonucun iyi çıkma ihtimali tabii ki var ama ha deyince 80 küsur milyonluk ülkeye aşı yapamazsın. Hızlı olsa bile dönemin yarısı kaynar. Geri kalan yarısında okul açmanın da manası olmaz. Tabi bu dediklerim hep aşının iyi çıkma ihtimali.
Bende Mart ayından beri evdeyim ama yapacak bir şey yok malesef. Türkiye bence hastalığı ciddiye almadı tam olarak (ekonomi tamamen batmasın diye) bu yüzden diğer ülkelere göre daha zor atlatabiliriz pandemiyi.
Bende mart ayından beri evdeyim ama yapacak bir şey yok maalesef. Türkiye bence hastalığı ciddiye almadı tam olarak (ekonomi tamamen batmasın diye) bu yüzden diğer ülkelere göre daha zor atlatabiliriz pandemiyi.