N nabermüdür Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 10 10 Mayıs 2020 #1 2.dönem yazılılar yapılacak mı? Veya projeler ( performans ödevi) alınacak mı? Sn. ziya selçuk'un yaptığı açıklamadan pek bir anlam çıkartamadım. Bir de okullar 1 Haziran'da açılırsa kaçta kapanır? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2020
2.dönem yazılılar yapılacak mı? Veya projeler ( performans ödevi) alınacak mı? Sn. ziya selçuk'un yaptığı açıklamadan pek bir anlam çıkartamadım. Bir de okullar 1 Haziran'da açılırsa kaçta kapanır?
A Abdullah Solmaz Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2020 #2 Okullar 8. sinif ve 12. siniflara aciliyor. Yazili proje vb. soz konusu degil. 1. donem uzerinden degerlendiriliyoruz.
Okullar 8. sinif ve 12. siniflara aciliyor. Yazili proje vb. soz konusu degil. 1. donem uzerinden degerlendiriliyoruz.
N nabermüdür Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 10 10 Mayıs 2020 #3 Abdullah Solmaz dedi: Okullar 8. sinif ve 12. siniflara aciliyor. Yazili proje vb. soz konusu degil. 1. donem uzerinden degerlendiriliyoruz. Genişletmek için tıkla... Bende 8.sınıfım proje almıştım yani yapmama gerek yok çünkü lgs ye hazırlanıyorum onunla uğraşmak istemiyorum
Abdullah Solmaz dedi: Okullar 8. sinif ve 12. siniflara aciliyor. Yazili proje vb. soz konusu degil. 1. donem uzerinden degerlendiriliyoruz. Genişletmek için tıkla... Bende 8.sınıfım proje almıştım yani yapmama gerek yok çünkü lgs ye hazırlanıyorum onunla uğraşmak istemiyorum