2. ekran için 2000TL monitör önerisi

Bütçe
2000

Emre Pamuk

Decapat
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Bilgisayarıma bağlamak için 2.bir monitör alacağım. Sadece YouTube'da video izlemek Spotify dinlemek gibi basit şeyler yapmak istiyorum. Kalitesi 1920x1080 olsun onun dışında beklentim yok. Oyun falana oynamayacağım. Bütçe 2000 TL'den az olsun dediğim gibi aşırı bir beklentim yok.

Lokasyonunuza yakın bir ikinci el ilanına yönelin hocam malum sitelerden. Temiz kullanılmış ve kaliteli bir 1080p IPS panel monitör rahatlıkla bulunur 2 bin liraya ikinci elde. Sıfır olması şartsa 2500 civarından başlıyor fiyatlar.

Aktif olarak kullanıyorum aşırı memnunum. Görünüm olarak da gayet hoş ve sade duruyor. Ayrıca adını duymadığım markalardan alacağıma Xiaomi alırım daha iyi.

Ne bileyim en azından IPS alsa daha iyi olur. Düşük bütleri VA panellerin genelinde sorun çıkma ihtimali fazla.

Ne bileyim en azından IPS alsa daha iyi olur. Düşük bütleri VA panellerin genelinde sorun çıkma ihtimali fazla.

Tabii ki 2.el bakması daha iyi olur ama belki arkadaş uğraşmak veya 2.el almak istemiyordur diye sıfır olarak kendimin de kullandığı bir monitörü önerdim hocam. 2 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…