2 Ekran Kartı ile Call of Duty

Mantık olarak intel4000 ekran kartı değil işlemcinin içindeki gpu eğer oyunu onunla açmaya çalışıyorsa ayarlardan değiştirmeyi dene .

ikisinide dene . Oyunda olmazsa Biglisayarda sadece ekran akrtını kullanı seçip dene birde

Call off Duty: Advanced Warfare zaten geç Upload olan bir oyun. Yani en azından bende orjinal olmasına rağmen öyle...
Ancak ben oyunu SSD'ye kurduğumda daha hızlı yükleniyor.

Bilgisayarın Dell inspiron 5521 mi? Aynısı bendede var. Ve aynı oyunları oynuyorum. Oyunda öyle gözüküyor fakat 8730m'i kullanıyor.

Bilgisayarın Dell inspiron 5521 mi? Aynısı bendede var. Ve aynı oyunları oynuyorum. Oyunda öyle gözüküyor fakat 8730m'i kullanıyor.

Cod AW zaten geç yüklenir. Şaşırtıcı bir şey yok. Oyun yüklenirken İntel'in ekran kartını kullansaydı oyun hiç yüklenmezdi.

EVET kardeşim benimki dokunmatik ekran win8

Oyunun geç yüklenmesinin korsanla alakası yok. CoD AW zaten bu konuda böyle yani geç yükleniyor. SSD falan hızı artar tabii ki. Tamam korsanda sıkıntılar var ama bu kadar da sallanmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…