E emresadafasfas Hectopat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #1 Masaüstü bilgisayarıma 2 ekran kartı takmayı düşünüyorum. Diyelimki taktım. Oyunu oynarken 1 ekran kartı yetersiz kaldı 2. ekran kartım otomatik olarak devreye giricekmidir?
Masaüstü bilgisayarıma 2 ekran kartı takmayı düşünüyorum. Diyelimki taktım. Oyunu oynarken 1 ekran kartı yetersiz kaldı 2. ekran kartım otomatik olarak devreye giricekmidir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Mart 2015 #2 Çift ekran kartının çalışma mantığı bu değil. Ya devrededir, ya değildir. Oyun ortasında devreye girmez. Bunu ekran kartının kontrol panelinden oyuna girmeden önce bir defa ayarlarsın, olur biter. Rehberimizi izleyebilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çift ekran kartının çalışma mantığı bu değil. Ya devrededir, ya değildir. Oyun ortasında devreye girmez. Bunu ekran kartının kontrol panelinden oyuna girmeden önce bir defa ayarlarsın, olur biter. Rehberimizi izleyebilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et