2. ekran olarak monitör önerisi

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django)
2.ekran olarak kullanacağım F/P ürünü bir monitör arıyorum. Özellikleri;

• 1080p
  • IPS ekran.
  • 21 veya 22 inc.
  • Anti-glare(yansımasız) ekran.
Bu özelliklerin olması gerekiyor. Ucuz bir monitör arıyorum. Dediğim gibi yan ekran olarak kullanacağım bu yüzden küçük bir monitör arıyorum ve 1080p olması yeterli. IPS ve antiglare önemli benim için.

https://www.hepsiburada.com/22-samsung-lf22t450fqrxuf-ips-qhd-5ms-75hz-hdmi-dp-pm-HBC0000430DR1 pivot ve uygun olarak bunu önerebilirim.

Hocam güzel monitör fakat anti-glare özelliği yok. Oturduğum yer sürekli güneş alan bir yer odanın neresinde olursam olayım. Sürekli de perdeleri kapatıp oturamam gündüz vakti. Anti-glare özelliği olsa çok iyi monitör.

Bence pivot bir monitör tercih edin hocam kod yazacaksanız dik kullanım daha rahat olur.

Ana monitörümde her özellik var hocam. Bu yan monitör olacak. Belkide eğitimle alakalı makale, video vb. buradan açıp ana monitörümde kod yazarım. Eğitim hariç %90 ana monitörümü kullanacağım zaten.

Hocam MSI Pro modelini aldınız mı bende aynı sizin gibi bir monitör arayışındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…