dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.845 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 6 Ocak 2023 #11 ihtiyaç değil ama rahatlık valla.
flitttermice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 1.415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #12 298784 dedi: Yazılımcıyım aynı zamanda çok oyun oynuyorum sizce 2. ekran her yazılımcıya lazım mıdır? Bir şeyleri aynı anda yapmak için vesaire. Genişletmek için tıkla... Ben o kadar gerekli görmüyorum 32 monitöre çerçeveli ekran Twitch yazı bölmesi Chrome sıkıştıran insanlar tanıyorum o şekilde kullanılıyor istiyince aynı mantık ile ekleyebilirsin istediğin programı.
298784 dedi: Yazılımcıyım aynı zamanda çok oyun oynuyorum sizce 2. ekran her yazılımcıya lazım mıdır? Bir şeyleri aynı anda yapmak için vesaire. Genişletmek için tıkla... Ben o kadar gerekli görmüyorum 32 monitöre çerçeveli ekran Twitch yazı bölmesi Chrome sıkıştıran insanlar tanıyorum o şekilde kullanılıyor istiyince aynı mantık ile ekleyebilirsin istediğin programı.