E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Temmuz 2021 #1 Eski bir Samsung monitör vardı elimde. Onu 2. ekran yapmak istedim. Gerekli olan kabloyu temin ettim. Bilgisayara bağladım. Windows 2. ekranı algılıyor ancak 2. ekrana görüntü gelmiyor. Check Signal Cable yazısı çıkıyor. Aldığım kablo bu: https://www.hepsiburada.com/techstorm-jl-d1013-display-port-to-vga-1-8m-kablo-p-HBCV00000BRMWX?magaza=Techstorm Ekran kartım yeni nesil olduğu için VGA portu yok. Ancak 2. ekran eski olduğu için sadece VGA portu var.
Eski bir Samsung monitör vardı elimde. Onu 2. ekran yapmak istedim. Gerekli olan kabloyu temin ettim. Bilgisayara bağladım. Windows 2. ekranı algılıyor ancak 2. ekrana görüntü gelmiyor. Check Signal Cable yazısı çıkıyor. Aldığım kablo bu: https://www.hepsiburada.com/techstorm-jl-d1013-display-port-to-vga-1-8m-kablo-p-HBCV00000BRMWX?magaza=Techstorm Ekran kartım yeni nesil olduğu için VGA portu yok. Ancak 2. ekran eski olduğu için sadece VGA portu var.
KS KS E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Temmuz 2021 #11 ExecutioneR_ dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Bir de, kabloyu çıkartıp ya da takınca Check Signal Cable yazısı gidip geliyor. Artı 0 Eksi
ExecutioneR_ dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Bir de, kabloyu çıkartıp ya da takınca Check Signal Cable yazısı gidip geliyor.
mucity Centipat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 27 28 Temmuz 2021 #12 ExecutioneR_ dedi: Hangi ekranın? Ana ekranım 144 Hz'de çalışıyor. 2. ekran 60 Hz. Genişletmek için tıkla... İşte görüntü gelmeyen ekranın yenileme hızını değiştirmen lazım. 75Hz 59Hz ya da küsuratlı bir şeyde olabilir. Örneğin bende böyle... Artı 0 Eksi
ExecutioneR_ dedi: Hangi ekranın? Ana ekranım 144 Hz'de çalışıyor. 2. ekran 60 Hz. Genişletmek için tıkla... İşte görüntü gelmeyen ekranın yenileme hızını değiştirmen lazım. 75Hz 59Hz ya da küsuratlı bir şeyde olabilir. Örneğin bende böyle...
KS KS E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Temmuz 2021 #13 mucity dedi: İşte görüntü gelmeyen ekranın yenileme hızını değiştirmen lazım. 75Hz 59Hz ya da küsuratlı bir şeyde olabilir. Örneğin bende böyle... Eki Görüntüle 1120871 Genişletmek için tıkla... Sadece 60 Hz seçeneği var bende. Artı 0 Eksi
mucity dedi: İşte görüntü gelmeyen ekranın yenileme hızını değiştirmen lazım. 75Hz 59Hz ya da küsuratlı bir şeyde olabilir. Örneğin bende böyle... Eki Görüntüle 1120871 Genişletmek için tıkla... Sadece 60 Hz seçeneği var bende.
mucity Centipat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 27 28 Temmuz 2021 #14 ExecutioneR_ dedi: Sadece 60 Hz seçeneği var bende. Genişletmek için tıkla... Görüntü bağdaştırıcı ayarlarını biraz kurcalasan belki bulabilirsin. Artı 0 Eksi
ExecutioneR_ dedi: Sadece 60 Hz seçeneği var bende. Genişletmek için tıkla... Görüntü bağdaştırıcı ayarlarını biraz kurcalasan belki bulabilirsin.