Bero0 Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #1 Merhaba iyi günler laptop kullanıyorum ve 1. ekranımı kırdım 2. ekranımı kırıyorum maalesef Windows açılışında veya BIOS'ta ekranımı göremiyorum 2.ekranı nasıl ana ekran yapabilirim araştırdım ama bulamadım.
Merhaba iyi günler laptop kullanıyorum ve 1. ekranımı kırdım 2. ekranımı kırıyorum maalesef Windows açılışında veya BIOS'ta ekranımı göremiyorum 2.ekranı nasıl ana ekran yapabilirim araştırdım ama bulamadım.
A alparslangnc Centipat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #2 Görüntü ayarlarından birden çok ekran bölümünde ana ekranı seçebiliyorsunuz ama BIOS'u gösteriyor mu laptoplarda bilmiyorum denemek lazım.
Görüntü ayarlarından birden çok ekran bölümünde ana ekranı seçebiliyorsunuz ama BIOS'u gösteriyor mu laptoplarda bilmiyorum denemek lazım.
Bero0 Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #3 alparslangnc dedi: Görüntü ayarlarından birden çok ekran bölümünde ana ekranı seçebiliyorsunuz ama BIOS'u gösteriyor mu laptoplarda bilmiyorum denemek lazım. Genişletmek için tıkla... Maalesef ki denedim olmadı.
alparslangnc dedi: Görüntü ayarlarından birden çok ekran bölümünde ana ekranı seçebiliyorsunuz ama BIOS'u gösteriyor mu laptoplarda bilmiyorum denemek lazım. Genişletmek için tıkla... Maalesef ki denedim olmadı.