barex52 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #1 Normalde laptop kullanıyorum ancak fazladan bir adet de monitör kullanıyorum ancak dizi, maç vs izlerken bu iki ekran birleşmiş olarak dursa iyi olur diye düşündüm yani ikisi tam ekran gibi. Acaba bunu yapabilmek mümkün müdür? Windows 10. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2024
Normalde laptop kullanıyorum ancak fazladan bir adet de monitör kullanıyorum ancak dizi, maç vs izlerken bu iki ekran birleşmiş olarak dursa iyi olur diye düşündüm yani ikisi tam ekran gibi. Acaba bunu yapabilmek mümkün müdür? Windows 10.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 19 Mart 2024 #2 Windows+P tuşuna basarak yapabilirsin. Yinele dersen ikisi de aynı ekran gösterir uzat dersen farklı ekran gösterir.
Windows+P tuşuna basarak yapabilirsin. Yinele dersen ikisi de aynı ekran gösterir uzat dersen farklı ekran gösterir.
barex52 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #3 Zatoichi dedi: Windows+P tuşuna basarak yapabilirsin. Yinele dersen ikisi de aynı ekran gösterir uzat dersen farklı ekran gösterir. Genişletmek için tıkla... Out of range diyor yinele dediğimde
Zatoichi dedi: Windows+P tuşuna basarak yapabilirsin. Yinele dersen ikisi de aynı ekran gösterir uzat dersen farklı ekran gösterir. Genişletmek için tıkla... Out of range diyor yinele dediğimde