Lx mirza
Centipat
Daha fazla
Windows + P tuşlarıya modlar arası geç ihtiyacın olanı kullan - bir de bir pencere sürükle yarısı öbür ekrana geçsin, muhtemelen extend modundasın.Bilgisayara 2. monitörü bağladım ve ekran simsiyah ama bilgisayarda 2. monitörü görüyor ne yapabilirim? (Markası: BenQ G900WAD LCD)
Windows + P tuşlarıya modlar arası geç ihtiyacın olanı kullan - bir de bir pencere sürükle yarısı öbür ekrana geçsin, muhtemelen extend modundasın.
Tamam uzattığın ekrana tam bir pencere sürükleyip bırakıp kaplatabiliyor musun?uzat modundayım ve dediğiniz gibi pencerenin yarısı ekranımda ama diğer yarısı halen siyahEki Görüntüle 2594034
kaplatabiliyorum yan ekranını fotorafını çektim böyle gözüküyor ama ben yan ekranımı göremiyorum siyah ekran vga dönüştürücü ile bağladımTamam uzattığın ekrana tam bir pencere sürükleyip bırakıp kaplatabiliyor musun?
Kaplatamıyorsan ikinci monitörünün desteklediği çözünürlüğü elle ayarlaman gerekebilir. Bunu Windows'tan o ekran ayarlarından kontrol et, yoksa ekran kartının kendi ayarlarını ara ve bul, oradan kontrol et.
VGA dönüştürücü ile bağladıysan orada biraz problem olabilir.
Tamam ekranın çözünürlüğüne göre ayrı çözünürlük vermen gerekecek, bunu ilk attığın windowsun ayarlarından yapamıyorsan ekran kartının kendi programının ayarlarından bulman gerekiyor. Ekranının desteklediği çözünürlüğü öğrenirsin önce, sonra programları kurcalarsın.kaplatabiliyorum yan ekranını fotorafını çektim böyle gözüküyor ama ben yan ekranımı göremiyorum siyah ekran vga dönüştürücü ile bağladımEki Görüntüle 2594038
tekar teker deniyormuyum ekran çözünürlüğünü önerilende kullanıyorum şuandaTamam ekranın çözünürlüğüne göre ayrı çözünürlük vermen gerekecek, bunu ilk attığın windowsun ayarlarından yapamıyorsan ekran kartının kendi programının ayarlarından bulman gerekiyor. Ekranının desteklediği çözünürlüğü öğrenirsin önce, sonra programları kurcalarsın.
Senin BenQ'nun değeri o ise evet onu dene, VGA dönüştürücülü kullanıyorsun herhalde kabloyu?tekar teker deniyormuyum ekran çözünürlüğünü önerilende kullanıyorum şuandaEki Görüntüle 2594072
evet vga dönüştürücü ile kullanıyorum çözünürlüğü önerilen ile değiştirdim halen siyah ekranSenin BenQ'nun değeri o ise evet onu dene, VGA dönüştürücülü kullanıyorsun herhalde kabloyu?
Çözünürlüğü değiştirdin, o ekrana bir pencere taşıyıp tam boyut yap dediğinde 1440x900 e göre yerleşiyor mu yoksa alakasız bir boyutta mı oluyor? Alakasız boyuttaysa, windows kısmını kenara koyup ekran kartının ayarlarına bir bak ya da diğer türlü dönüştürücüde bir problem var demektir.evet vga dönüştürücü ile kullanıyorum çözünürlüğü önerilen ile değiştirdim halen siyah ekran
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.