Q quelthras Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, İkinci ekran tüm gün normaldi sonra ayarları kendiliğinden değişti ve bu hale geldi. Normale dönmüyor çok denedim ekran ayarlarından. Fikri olan var mı, nasıl düzeltirim? Dosya Ekleri F47E9A6D-F150-43CA-A5BE-612626C25698.jpeg 138,7 KB · Görüntüleme: 113 50828095-8FA3-4812-9776-63624A10460F.jpeg 197,3 KB · Görüntüleme: 102 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
Merhaba arkadaşlar, İkinci ekran tüm gün normaldi sonra ayarları kendiliğinden değişti ve bu hale geldi. Normale dönmüyor çok denedim ekran ayarlarından. Fikri olan var mı, nasıl düzeltirim?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.369 Makaleler 8 Çözümler 180 15 Kasım 2023 #2 Driver ayarlarından ekran kısmından ölçekleme modunu tam panel seçimi yapın. Eğer olmazsa çözünürlüğü monitörün desteklediği son noktaya alın.
Driver ayarlarından ekran kısmından ölçekleme modunu tam panel seçimi yapın. Eğer olmazsa çözünürlüğü monitörün desteklediği son noktaya alın.
Q quelthras Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 XPLSG dedi: Driver ayarlarından ekran kısmından ölçekleme modunu tam panel seçimi yapın. Eğer olmazsa çözünürlüğü monitörün desteklediği son noktaya alın. Genişletmek için tıkla... Driver ayarı derken tam olarak nereden bahsediyorsunuz?
XPLSG dedi: Driver ayarlarından ekran kısmından ölçekleme modunu tam panel seçimi yapın. Eğer olmazsa çözünürlüğü monitörün desteklediği son noktaya alın. Genişletmek için tıkla... Driver ayarı derken tam olarak nereden bahsediyorsunuz?
NebulaFrost Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 614 Çözümler 4 15 Kasım 2023 #4 quelthras dedi: Driver ayarı derken tam olarak nereden bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın driverları yüklü mü?
quelthras dedi: Driver ayarı derken tam olarak nereden bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın driverları yüklü mü?
Q quelthras Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #5 NebulaFrost dedi: Ekran kartınızın driverları yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayarı 5 gün önce aldım her şeyi yükledim ve gün içinde sorunsuz çalışıyordu ekran şimdi nedense HD moda girmiyor
NebulaFrost dedi: Ekran kartınızın driverları yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayarı 5 gün önce aldım her şeyi yükledim ve gün içinde sorunsuz çalışıyordu ekran şimdi nedense HD moda girmiyor
NebulaFrost Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 614 Çözümler 4 15 Kasım 2023 #6 quelthras dedi: Evet bilgisayarı 5 gün önce aldım her şeyi yükledim ve gün içinde sorunsuz çalışıyordu ekran şimdi nedense HD moda girmiyor Genişletmek için tıkla... Ekran kartının driverına girmeniz lazım masaüstüne sağ tıklayın orada çıkacaktır. Oradan ayarlara girip arkadaşın dediğini deneyin.
quelthras dedi: Evet bilgisayarı 5 gün önce aldım her şeyi yükledim ve gün içinde sorunsuz çalışıyordu ekran şimdi nedense HD moda girmiyor Genişletmek için tıkla... Ekran kartının driverına girmeniz lazım masaüstüne sağ tıklayın orada çıkacaktır. Oradan ayarlara girip arkadaşın dediğini deneyin.
Q quelthras Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #7 NebulaFrost dedi: Ekran kartının driverına girmeniz lazım masaüstüne sağ tıklayın orada çıkacaktır. Oradan ayarlara girip arkadaşın dediğini deneyin. Genişletmek için tıkla... Nvidia panelden de denedim olmuyor önceden ekran boyutu daha genişti burda değişmiş onunla alakalı olma ihtimali var mı? Dosya Ekleri image.jpg 98,2 KB · Görüntüleme: 86
NebulaFrost dedi: Ekran kartının driverına girmeniz lazım masaüstüne sağ tıklayın orada çıkacaktır. Oradan ayarlara girip arkadaşın dediğini deneyin. Genişletmek için tıkla... Nvidia panelden de denedim olmuyor önceden ekran boyutu daha genişti burda değişmiş onunla alakalı olma ihtimali var mı?
NebulaFrost Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 614 Çözümler 4 15 Kasım 2023 #8 quelthras dedi: Nvidia panelden de denedim olmuyor önceden ekran boyutu daha genişti burda değişmiş onunla alakalı olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bir ihtimal monitörün ayarlarından olabilir mi? Tuşuyla girip bir deneyin belki oradan çözersiniz.
quelthras dedi: Nvidia panelden de denedim olmuyor önceden ekran boyutu daha genişti burda değişmiş onunla alakalı olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bir ihtimal monitörün ayarlarından olabilir mi? Tuşuyla girip bir deneyin belki oradan çözersiniz.
emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #9 quelthras dedi: Nvidia panelden de denedim olmuyor önceden ekran boyutu daha genişti burda değişmiş onunla alakalı olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Masaüstüne sağ tık > görüntü ayarları > oradan ekran çözünürlüğü sekmesinden ekran boyutunu değiştirin.
quelthras dedi: Nvidia panelden de denedim olmuyor önceden ekran boyutu daha genişti burda değişmiş onunla alakalı olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Masaüstüne sağ tık > görüntü ayarları > oradan ekran çözünürlüğü sekmesinden ekran boyutunu değiştirin.
Q quelthras Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #10 NebulaFrost dedi: Hocam bir ihtimal monitörün ayarlarından olabilir mi? Tuşuyla girip bir deneyin belki oradan çözersiniz. Genişletmek için tıkla... emre_2280 dedi: Masaüstüne sağ tık > görüntü ayarları > oradan ekran çözünürlüğü sekmesinden ekran boyutunu değiştirin. Genişletmek için tıkla... Cözünürlügü özellestirip girdim 1920x1200 bu sefer de keskinligi yok @emre_2280 @NebulaFrost @XPLSG Dp to DP portumu ana ekranimdan diger ekrana takinca normale dönüyor ama DP to VGA takinca keskinlik kötü Son düzenleme: 15 Kasım 2023
NebulaFrost dedi: Hocam bir ihtimal monitörün ayarlarından olabilir mi? Tuşuyla girip bir deneyin belki oradan çözersiniz. Genişletmek için tıkla... emre_2280 dedi: Masaüstüne sağ tık > görüntü ayarları > oradan ekran çözünürlüğü sekmesinden ekran boyutunu değiştirin. Genişletmek için tıkla... Cözünürlügü özellestirip girdim 1920x1200 bu sefer de keskinligi yok @emre_2280 @NebulaFrost @XPLSG Dp to DP portumu ana ekranimdan diger ekrana takinca normale dönüyor ama DP to VGA takinca keskinlik kötü