2. ekranın görüntü bağdaştırıcısı nasıl değiştirilir?

Hurycane

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Laptop kullanıyorum, 2 ekrana sahibim. Ana ekranım, ekran kartıma bağlı fakat yan ekranım Intel UHD Graphics'e bağlı bu yüzden de örneğin oyun oynarken yan ekranda video açınca işlemciyi kullandığı için oyunlarda ciddi şekilde FPS düşüşü oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop modelini atar mısınız?

NVIDIA Denetim Masası > PhysX yapılandırması ekranından, attığım şekilde SS atar mısınız?

asdasdadadadad.png

Buradan hangi çıkışın nereye bağlı olduğu görünmekte.

Bu çıkışlar üstünden 1650 GPU'ya bağlı. Diğer monitörünüzü görselde belirtilen portlardan birine takmanız yeterli olur. 2 monitöründe şu anki gibi yazması gerekli 1650 kutusunun üzerinde.
Şöyle bir sıkıntı var fotoğraftaki monitör benim harici taktığım monitör bu da demek oluyor ki laptopun dahili ekranı 1650 ye bağlı değil ve benim bunu yapmam imkansız

Şöyle bir sıkıntı var fotoğraftaki monitör benim harici taktığım monitör bu da demek oluyor ki laptopun dahili ekranı 1650'ye bağlı değil ve benim bunu yapmam imkansız.

Evet, dahili ekranlar MUX swtich olmadığı taktirde iGPU üstünden görüntü verir. Gördüğünü üzere harici monitör doğrudan 1650 üstünden görüntü alıyor.

Tamamdır teşekkürler

Evet, dahili ekranlar MUX swtich olmadığı taktirde iGPU üstünden görüntü verir. Gördüğünü üzere harici monitör doğrudan 1650 üstünden görüntü alıyor.
Fakat bir şey diyeceğim, eskiden yan ekranda örneğin youtube videosu açtığımda fps düşmüyordu bunu düzeltmenin bir yolu yok mu?

Son düzenleme:
Fakat bir şey diyeceğim, eskiden yan ekranda örneğin YouTube videosu açtığımda FPS düşmüyordu bunu düzeltmenin bir yolu yok mu?

Böyle bir şey yaşamadığım için kesin bir teşhis koyamıyorum. Öyle bir şey olmaması gerekli normalde. Sonradan olduysa düşük bir ihtimal olsa da driver ile ilgili olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı