M mguli Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 274 8 Aralık 2020 #1 Beyler PC'ye 1050 Ti almayı düşünüyorum da, sizce alınır mı bu attığım ilanlardan; Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Beyler PC'ye 1050 Ti almayı düşünüyorum da, sizce alınır mı bu attığım ilanlardan; Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 8 Aralık 2020 #2 Alınmaz. Onun yerine bu fiyatlara RX 570 var.
yigido0990 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #3 mguli dedi: Beyler PC'ye 1050 Ti almayı düşünüyorum da, sizce alınır mı bu attığım ilanlardan; Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... 2. El teknoloji, şans işidir. Ama durumunuz yoksa deneyebilirsiniz. Fiyat pahalı biraz başka bir şey alabilirsiniz.
mguli dedi: Beyler PC'ye 1050 Ti almayı düşünüyorum da, sizce alınır mı bu attığım ilanlardan; Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... 2. El teknoloji, şans işidir. Ama durumunuz yoksa deneyebilirsiniz. Fiyat pahalı biraz başka bir şey alabilirsiniz.
Hyacinthus Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer St. Petersburg/Rusya Federasyonu Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #4 2. el RX 570'lere baksanız daha uzun süre daha tatmin edici bir performans verir bence göz önünde bulundurun.
2. el RX 570'lere baksanız daha uzun süre daha tatmin edici bir performans verir bence göz önünde bulundurun.
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #5 Alınmaz mining yapılmış olabilir
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.856 Çözümler 19 Yer Çorum 8 Aralık 2020 #6 Bu fiyatlara RX 570 bulabiliyorken kesinlikle mantıksız.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 8 Aralık 2020 #7 mguli dedi: Beyler PC'ye 1050 Ti almayı düşünüyorum da, sizce alınır mı bu attığım ilanlardan; Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Asus olan iyi gibi. Pazarlıkla alınabilir. Ben de bu bütçede 1050Ti almaya karar verdim. Mining RX 570 ile uğraşmaya değmez gibi geldi.
mguli dedi: Beyler PC'ye 1050 Ti almayı düşünüyorum da, sizce alınır mı bu attığım ilanlardan; Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Asus olan iyi gibi. Pazarlıkla alınabilir. Ben de bu bütçede 1050Ti almaya karar verdim. Mining RX 570 ile uğraşmaya değmez gibi geldi.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 8 Aralık 2020 #8 Alınır. Ama alternatif kartlar daha mantıklı olur.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 8 Aralık 2020 #9 mguli dedi: Beyler PC'ye 1050 Ti almayı düşünüyorum da, sizce alınır mı bu attığım ilanlardan; Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Dostum direk Amazon veya Aliexpress'den alabilirsin ben bu ürünün 950 versiyonunu aldım sorunsuz kullanıyorum.
mguli dedi: Beyler PC'ye 1050 Ti almayı düşünüyorum da, sizce alınır mı bu attığım ilanlardan; Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Dostum direk Amazon veya Aliexpress'den alabilirsin ben bu ürünün 950 versiyonunu aldım sorunsuz kullanıyorum.
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 8 Aralık 2020 #10 Bu fiyatlara 2. el RX 570 bulunabiliyor. RX 570'in, 1050Ti'a göre yaklaşık %30 daha güçlü olduğunu belirteyim. Bu durumda işlemciniz de önemli tabii.
Bu fiyatlara 2. el RX 570 bulunabiliyor. RX 570'in, 1050Ti'a göre yaklaşık %30 daha güçlü olduğunu belirteyim. Bu durumda işlemciniz de önemli tabii.