vDangerousBoy Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #1 Bilgisayar toplamak için bakınıyordum denk geldim fiyatlar çok pahalı geldi. 2.el olarak alsam sorun çıkarır mı? MSI GEFORCE GTX 1050 Tİ 4.GB OC TERTEMİZ SIKINTISIZ - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 982154753 MSI GEFORCE GTX 1050 Tİ 4.GB OC TERTEMİZ SIKINTISIZ - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Bilgisayar toplamak için bakınıyordum denk geldim fiyatlar çok pahalı geldi. 2.el olarak alsam sorun çıkarır mı? MSI GEFORCE GTX 1050 Tİ 4.GB OC TERTEMİZ SIKINTISIZ - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 982154753 MSI GEFORCE GTX 1050 Tİ 4.GB OC TERTEMİZ SIKINTISIZ - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
dokuro_chan_2005 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 3 Ocak 2022 #2 vDangerousBoy dedi: Bilgisayar toplamak için bakınıyordum denk geldim fiyatlar çok pahalı geldi. 2.el olarak alsam sorun çıkarır mı? MSI GEFORCE GTX 1050 Tİ 4.GB OC TERTEMİZ SIKINTISIZ - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 982154753 MSI GEFORCE GTX 1050 Tİ 4.GB OC TERTEMİZ SIKINTISIZ - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Alınabilir fakat adama daima stresstest yaptırın.
vDangerousBoy dedi: Bilgisayar toplamak için bakınıyordum denk geldim fiyatlar çok pahalı geldi. 2.el olarak alsam sorun çıkarır mı? MSI GEFORCE GTX 1050 Tİ 4.GB OC TERTEMİZ SIKINTISIZ - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 982154753 MSI GEFORCE GTX 1050 Tİ 4.GB OC TERTEMİZ SIKINTISIZ - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Alınabilir fakat adama daima stresstest yaptırın.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 3 Ocak 2022 #3 2700/2750 TL civarına çekilip gerekli testler yapıldıktan sonra evet alınır.
JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.669 Çözümler 23 3 Ocak 2022 #4 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.garajonline.com.tr Garantisiz ikinci ele o fiyatı vermektense bu alınabilir.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.garajonline.com.tr Garantisiz ikinci ele o fiyatı vermektense bu alınabilir.