2. El 150 TL fare önerisi

Neden 2. el? Sıfıra bu paraya çok güzel mouse'lar bulunuyor. 2. el mouse önermiyorum.

Rival 110 alabilirsin. Ben de haftaya ölmezsek alacağım. Sıfırının 185 TL gibi bir fiyatı var.
Neden 2. el? Sıfıra bu paraya çok güzel mouse'lar bulunuyor. 2. el mouse önermiyorum.
Hocam size bir soru soracağım. Rival 110'un mouse padli modelleri mevcut. 45 TL gibi bir fiyat farkı var. Qck mouse pad ve bardak altlığı için 45TL değer mi? Kusura bakmayın konuyu baltaladım biraz.

Rival 110 alabilirsin. Ben de haftaya ölmezsek alacağım. Sıfırının 185 TL gibi bir fiyatı var.

Hocam size bir soru soracağım. Rival 110'un mouse padli modelleri mevcut. 45 TL gibi bir fiyat farkı var. Qck mouse pad ve bardak altlığı için 45TL değer mi? Kusura bakmayın konuyu baltaladım biraz.
Bence değer.

Steelseries mousepad'ini hiç beğenmiyorum. Çok ince sanki masanın üstünde gezdiriyosun mouse'u ve kayganlığı güzel değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı