2. el 1650 Super vs 1660 Super

Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Öncelikle 2. el alacağım, bir tane çok temiz 3000TL'ye 1650 Super (4 GB) buldum detaya inmeyeceğim. 1660 Super (6 GB) fiyatları ise 4.500-5K civarında, çoğu oyunda maksimum 20 FPS fark ediyor zorlarsan 30'da olabiliyor en yüksek ayarlarda. Sizce böyle bir fark için 1660 Super tercih edilir mi? Görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
Çok fazla story oyunu oynayan birisi de değilim şu anda kullandığım ekran kartının da bunda büyük bir etkisi var. Değişir mi bu tercihim bilmiyorum.
Not: 1660 Super modellerinde satıcılarla iletişim kurmadım ve bulduğum 1650S gibi temiz bir kart olmayacağını biliyorum göz gezdirdiğim kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ProximusTwo Arkadaşa katılıyorum. 6600XT daha mantıklı olacaktır fakat temiz olduğu konusunda emin olursanız.

Dün arkadaşıma 7-8 ay 55 derecelerde mining yapılmış 6600XT aldık. İkinci gün yeşil ekran geldi, performans düşüşü var kartta. Bugün iade edeceğiz. Dikkatli olursanız temiz bir kart belki bulabilirsiniz.

4,5- 5K 1660 Super mi? Hangi enayi satıyor o fiyata? Bu insanlar kafayı yemiş.
Valla herkes satıyor, enayi derken çok ucuza satıyor mu demek istediniz?

Hocam elden alacağım kartı, niye elden alıyorsun vs. demeyin. Bulunduğum şehirde hiç 6600XT yok, O yüzden başka bişey önerir misiniz veya bu 2 kart arasında hangisini seçeyim?

Ne ucuzu hocam? Yani öyle algılanmış olabilir ama 1660S'e en fazla 3000 TL verilir hatta o bile fazla bana göre. 1650S için 3000 TL de çok.

Hocam ne yapmamı bekliyorsunuz ömür boyu RX550 ile mi devam edeyim? Bir öneri yapın bizde değerlendirelim sonuçta bir kart almak istiyorum.
Yaptım ya öneri? 1660S'e 3000 TL'den fazla verilmez gördüğünüz her ilana en son 3K teklif yapın aceleniz yok ise elbet düşer 5K'ya alacaksanız da siz bilirsiniz.

Yaptım ya öneri? 1660S'e 3000 TL'den fazla verilmez gördüğünüz her ilana en son 3K teklif yapın aceleniz yok ise elbet düşer 5K'ya alacaksanız da siz bilirsiniz.
Oyun oynamak istiyorum sonuçta mantıksal olarak bi acelesi yok ama acelesi yok diye de 2 yıl bekleyelim mi?
Bir ekran kartına o kadar para vermek istemiyorum. Orta/Üst oyunları medium ayarlarda oynatsın yeter.
Bu düşüncede ilerlediğim için 10k civarı bişey harcamak istemiyorum.

İkiside alınmaz RX6600 varken. Az yakıp çok kaçan bir ekran kartı. Wattman diyenleri de 2017 yılına ışınlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…