2. el 1660 Ti alınır mı?

layta

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde bir tane RX 6500 XT var ben bunu değiştirmek istiyorum. 2. el çok kullanılmamış garantili GTX 1660 Ti buldum fakat üstüne 1000 TL para istiyor adam. Verilir mi?

Kesinlikle verilmez. 1660Ti 4 sene öncesinin kartı. Güncel teknolojide kalmanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar elimde bir tane RX 6500 XT var ben bunu değiştirmek istiyorum. 2. el çok kullanılmamış garantili GTX 1660 Ti buldum fakat üstüne 1000 TL para istiyor adam. Verilir mi?
Verilmez, ikiside aynı performansta sayılırlar en azından siz kendi kartınızın durumunu biliyorsunuz ama adamın kartına ne yapılmıştır bilemezsiniz. Üstüne 1000tl de cabası.

Kafa kafaya mı? 1650'nin bile çoğu yerde gerisinde kalan bir karttan bahsediyorsun ayıca 4GB VRAM'i var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1660 ile kafa kafaya değil ama 1650'den de kötü değil hocam.

PCI 3.0 performansını baz almak gerekir. PCI 4.0 sisteme sahip kimse 6500XT kullanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…