2. el 2-3 kez WattMan sorunu yaşamış RX 570 alınır mı?

vanGogh

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Uygun fiyatlı bir RX570 buldum ama sahibi ucuz bir fiyata WattMan hatası aldığından dolayı satıyor. Daha önce bende yaşamıştım kendi ekran kartımda ama sadece bir kez. Sahibi 2-3 kez yaşadığını söylüyor. Sizce alınır mı? İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
wattman 2-3 kez yaşamaz sürekli yaşar wattmanlı ekran kartı alınmaz ileride bir gün çalışıp bir gün çalışmamazlık yapacaktır.

Ayda bir yaşadığım bir sorun. Galiba bir tek ben umursamıyorum. 2 3 kez wattman hatası aldı diye kart mı satılırmış?

Hocam merak ettiğim şey benim RX5500XT ekran kartımda sadece bir kez yaşadım 2.5 yıl içersinde. Yaptığım tek şey sürücüleri silip yeniden kurmaktı.

wattman 2-3 kez yaşamaz sürekli yaşar wattmanlı ekran kartı alınmaz ileride bir gün çalışıp bir gün çalışmamazlık yapacaktır.
Tam olarak öyle değil aslında. 1 kez yapıp 2 yıl boyunca hiç yapmayabilir. Sonra yine yapabilir.

Sorunlu karttır yüksek ihtimal. 2-3 kez yaşanmamıştır o sorun emin ol. Büyük ihtimal bir ayağı çukurda bir kart. Kartın sahibi, kart çok kısa süre içinde elinde patlayacağını bildiğinden birine kakalayım diye milletin başına iş açmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…