2. el 20 bin TL'ye kadar MacBook önerisi

Friendisturk

Picopat
Yer
Golgi Cisimciği
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 2. Nesil 8 GB DDR3 Ram İntel HD Graphics 3000 512 GB HDD
Meslek
Öğrenci (Maalesef)
Son zamanlarda para sıkıntısı geçiriyorum. Yazılım, oyun ve diğer işleri yapabileceğim bir Mac arıyorum. 16 GB RAM ve en kötü 256 GB SSD olsa iyi olur. Kendi kullandığınız varsa önerebilirsiniz. Maksimum 20000 TL olabilir. Sarı siteden önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için Mac önermem. Ama illa Mac olacak diyorsan M1 işlemcili Air'ler bu paralara bulunabiliyor diye hatırlıyorum.

Macbook ile oyun oynayamazsınız. Anca GeForce Now gibi bulut sistemleri aracılığıyla oynayabilirsiniz. Mac Mini cihazlara bakabilirsiniz çok daha uyguna satılıyor. Mac Mini M2 vesaire bulabilirsiniz.
Eğer MacBook Air bakıyorsanız MacBook Air M1 harici pek bir seçenek yok.

Macbook ile oyun oynayamazsınız. Anca GeForce Now gibi bulut sistemleri aracılığıyla oynayabilirsiniz. Mac Mini cihazlara bakabilirsiniz çok daha uyguna satılıyor. Mac Mini M2 vesaire bulabilirsiniz.
Eğer MacBook Air bakıyorsanız MacBook Air M1 harici pek bir seçenek yok.
Oyun seçenekleri var oynamasına oynar ama windows kadar kapsamlı seçenekleri olmaz.
Oyun odaklı tercih edilmez bence, mini konusuna güzel değindiniz. 15-17bin ₺ arası 16/512 mac mini m1 bulunabilinir mesela. Taşınabilirlik şart değilse evde monitör v.s gibi ekipmanlarında varsa daha kullanışlı olabilir.

Son zamanlarda para sıkıntısı geçiriyorum. Yazılım, oyun ve diğer işleri yapabileceğim bir Mac arıyorum. 16 GB RAM ve en kötü 256 GB SSD olsa iyi olur. Kendi kullandığınız varsa önerebilirsiniz. Maksimum 20000 TL olabilir. Sarı siteden önerebilirsiniz.
Bütçenizde uygun M1 Air var ancak oyun kısmında beklentinize göre değişir bu cihazlar oyun için üretilen cihazlar değiller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı