2. el 2000-3000 TL PC önerisi

Uzay montaj yapılırsa gayet alınası bir sistem yaklaşık 2800 gibi bir miktar tutuyor bu fiyata uygun bir kasa bulabilirsiniz.

Edit: Çok özür dilerim hocam RAM ve psu nun ilan tarihi biraz eskiymiş. Mevcut olma ihtimali düşük.

Yok hocam. Kredi kartı ödemesi için babanıza söyleyebilirsiniz. İnternette kapıda ödeme yapan siteler çok az.
Peki normal banka hesap kartı? Almak için üye mi olmak gerekiyor?
Hocam arkadaş dizdi zaten bunun aynısını. Aileme soracağım.

Banka kartı kullanılabiliyor sanırım.

Bunu ailemle konuşacağım. Gerçekten çok uygun bir sistem oldu bunu alacağım.

Hocam bu sistem daha ileriye dönük ve daha yüksek FPS değerlerine sahip bunu aileniz ile konuşsanız daha uygun olur.
R3 4300GE R5 3400G ile kapışıyor.

Hocam bu sistem daha ileriye dönük ve daha yüksek FPS değerlerine sahip bunu aileniz ile konuşsanız daha uygun olur.
R3 4300GE R5 3400G ile kapışıyor.

Hocam o zaman GameGaraj veya İtopya'dan 2000-3000 TL arası PC modifiye edebilir misiniz? Ben bu işleri pek bilmediğimden anlamıyorum.

Hocam iyi kötü bir GTA V ve Valorant kaldırsın yeter.
3500-4000 TL'ye APU sistem almanı tavsiye ederim zamanla para biriktirip ekran kartı alabilirsin bu sistemi öneriyorum (videodaki sistem 3000 TL )
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sizinle bayağı ortak yönümüz varmış, bende Malatya'dayım, bakarım şimdi senin için bir sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…