SCAR_H Decapat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 382 Yer İstanbul 10 Ağustos 2022 #1 Birkaç ay sonra 240 Hz monitör almak istiyorum 2. el düşünüyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim ve Hz oranını istedigim zaman azaltabiliyor muyum? Renk kalitesi benim için önemli. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2022
Birkaç ay sonra 240 Hz monitör almak istiyorum 2. el düşünüyorum. Alırken nelere dikkat etmeliyim ve Hz oranını istedigim zaman azaltabiliyor muyum? Renk kalitesi benim için önemli.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 11 Ağustos 2022 #2 Piksel testi yap, kozmetiğini dikkatlice kontrol et, son olarakta ayaklarını kontrol et.
WaxyLocket Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.123 11 Ağustos 2022 #3 IPS panel bakın renk kalitesi en iyi ah IPS ve IPS tir sRGB düzeyine bakın 100 üzerinden olur 80 falansa bayağı iyidir. SCN dedi: Piksel testi yap, kozmetiğini dikkatlice kontrol et, son olarak da ayaklarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... He bir de bunlara dikkat et.
IPS panel bakın renk kalitesi en iyi ah IPS ve IPS tir sRGB düzeyine bakın 100 üzerinden olur 80 falansa bayağı iyidir. SCN dedi: Piksel testi yap, kozmetiğini dikkatlice kontrol et, son olarak da ayaklarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... He bir de bunlara dikkat et.