Benim değil hocam ModArt PC Facebook grubunda güvenilir birisi bayağı aktif öyle olmasa yazmazdım zaten linkini paylaştım yakınsa ya da tanıdık varsa bak duruma göre.
Benim değil hocam ModArt PC Facebook grubunda güvenilir birisi bayağı aktif öyle olmasa yazmazdım zaten linkini paylaştım yakınsa ya da tanıdık varsa bak duruma göre.
İyice konuşun hocam aklınızda şüphe kalmasın Facebook'unuz varsa gruba katılın işte şu şu arkadaştan ekran kartı alacağım güvenilir midir, alanlar memnun mu gibi şeyler yazın.
Merhaba Dostlar. Satış Postları için ayrı bir destek grubu açmış bulunuyoruz. Sizlerden ricam abartmadan ve seviyeli bir şekilde postlarınızı buraya açmanız olacak. Fake hesaplar gruba alınmaz....
İyice konuşun hocam aklınızda şüphe kalmasın Facebook'unuz varsa gruba katılın işte şu şu arkadaştan ekran kartı alacağım güvenilir midir, alanlar memnun mu gibi şeyler yazın.
Onu diyecektim de Nvidia paylaşan birine AMD önermiyorum artık Çok fark yok aralarında ama takılacak bir şey değil. Ha bu olmaz kafana yatmaz gruba bulunduğun ili yazıp şu kartı arıyorum dersen çok uygun şeyler çıkıyor. Gidip 6K'den fazla vermeyin tepe modeller olmadıktan sonra.