2. el 3070 Ti alırken nelere dikkat edilmeli?

Metropol Tilkisi

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
VHKİ memuru
Selam arkadaşlar, bilgisayarımı güncelliyorum. İkinci el bir tane PNY RTX 3070 Ti buldum. 3 aylık ekran kartı TR garantili kutusu faturası mevcut 9500 TL'ye anlaştım. İkinci el ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim? Hangi testlere sokmalıyım yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam furmark stres testi iyi olur.Onun dışında mining yapıldı mı yapıldıysa kaç ay yapıldı onu sorun.

Kart 3 aylık yapıldıysada 3 ay yapılmıştır kutu ve faturası garantisi mevcut ben kartı alacağım sma işlemcim yetersiz ryzen 5 3600x en ideal işlemci bu karta hangisi olur acaba birde fiyatı uygun mu ?

İyi fiyata almışsınız ben de de var 3070Ti güzel kart. Furmark testine tabi tutun kartı bir de görünüşüne de bakın temiz mi diye.

Kart 3 aylık yapıldıysada 3 ay yapılmıştır kutu ve faturası garantisi mevcut ben kartı alacağım sma işlemcim yetersiz ryzen 5 3600x en ideal işlemci bu karta hangisi olur acaba birde fiyatı uygun mu ?
Hocam r5 5600 ideal olur.

Teşekkürler yorumlarınız için peki r5 yerine r7 bir üst model alsam orta aralıkta darboğaz yapmaması için hangi seri önerirsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…