Hellmight
Decapat
Merhaba dostlar, bu tür şeylerden pek anlamadığım için burada konu açmamın daha faydalı olacağını düşündüm. Başlıkta da belirtiğim gibi maksimum 4000 TL olmak üzere 2.el sistem toplamak istiyorum. Sistemde çoğunlukla oyun oynamayı planlıyorum. Bunun haricinde 1 yıl içerisinde ekran kartını yükseltebilirim. İleride bir de sıvı soğutma eklemek isterim tabii mümkün ise. Çünkü bulunduğum konum fazla sıcak ve cihaz günde en az 10-12 saat açık kalacak. Dediğim gibi bu işlerden pek anlayan birisi değilim. O yüzden lütfen linçlemeden oluru olmazı neyse düzgünce anlatmanızı rica ediyorum. APU sistemler hakkında çok bir bilgim yok, ama ekran kartını sonrada alabilirim. Arada render yapmam gerektiği için işlemci önemli. İleriye dönük olursa ve zamanla upgrade etmem mümkün olursa çok tatlı olur. Şimdiden konuya yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Uzun vadede 2060'ın altına düşmeyi planlamıyorum bilgilendirmek istedim. Yani 2060 takıldığında sorun çıkmayacak bir sistem olsa çok tatlı olur.
Uzun vadede 2060'ın altına düşmeyi planlamıyorum bilgilendirmek istedim. Yani 2060 takıldığında sorun çıkmayacak bir sistem olsa çok tatlı olur.