2. el 60Hz monitör tavsiyesi

ushuaia

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bana 2. el 34 inc 40 inc arası bilgisayar monitörü lazım.
Eski modellerden 2. el bulabileceğim yüksek incli ve 60 Hz monitör tavsiyesi verir misiniz?

60 FPS yetiyor bana yüksek Hz istemiyorum.
İnc olarak büyük olsa yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski modellerden 2. el bulabileceğim yüksek incli ve 60 Hz monitör tavsiyesi verir misiniz?

Eski bir televizyon alsan hem daha uyguna gelir hem de 60 Hz zaten rahatlıkla 40 ekran bulabilirsin diye düşünüyorum.

En ucuza televizyon almak daha mantıklı olur, tabi çoğunlukla TN'den hallice panelleri.

Hocam televizyon göz sağlığını bozmaz mı iyice fark yok mu bilgisayar monitörü ile TV arasında.

Ben 4 sene arçeliğin TV'sini kullandım kayda değer bir göz bozulması görmedim bilgisayar monitörleri ile arasında seni rahatsız edecek aman aman bir fark yok ancak 50 Hz olan TV'ler var onlardan uzak durmanı tavsiye ederim

Ben 4 sene arçeliğin TV'sini kullandım kayda değer bir göz bozulması görmedim bilgisayar monitörleri ile arasında seni rahatsız edecek aman aman bir fark yok ancak 50 Hz olan TV'ler var onlardan uzak durmanı tavsiye ederim
hocam bende Philips 55PUS6704 55 inc var bu uygun olur mu sizce? bilgisayar ile kullanmaya?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı