2.el 7 Plus vs Sıfır 6s Plus

Berat Aydogdu

Hectopat
Arkadaşlar sizce 2. El 7 plus mı yoksa sıfır 6s plus mı almalıyım? Ben genelde baya PUBG oynayan orta seviye bir ailenin, lisede okuyan bir çocuğuyum. Alırsam da hangisini almalıyım açıklamalısınız. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana tavsiyem oyun oynamaktansa kendini geliştirip özellikle teknoloji alanında iyi bir öğrenci olman. Keşke dediğim şeyi ben lisede yapsaydım şu an hayatım daha güzel olabilir. Biraz alakasız gibi oldu ama nedense yazasım geldi.

Asıl soruya gelirsek kesinlikle Android telefon al. Ha yok benim kullandığım teknolojik ürünler Apple diyorsan iPhone 7Plus öneririm. Apple'in ürünlerinin aralarındaki bağlantı çok iyi. Kullanmıyorsan kesinlikle önermiyorum.

6S çok eski bir model artık, kesinlikle uzak durun derim.
7S serisi de çok yeni sayılmaz. Isınma ve pil sorunu yaşabilirsin. İphone verilecek para ile android tarafında daha iyi cihazlar buşabilirsiniz.
Veya uygun bir android telefon + 6. nesil İpad ikilisi yapabiliriniz.

Cihazin durumuna bagli olarak bir problemi yoksa ve batarya sagligi %100'e yakin ise 7 plus alinabilir. Ancak cihaz ilk ciktigindan beri kullanilmis ise batarya ömrünü coktan yarilamis demektir. Sonradan degistirmek ile ugrasirim diyorsaniz alabilirsiniz. Yoksa benzer fiyata android cephesinde cok güzel sifir cihazlar var.

2900 tl ye 128 GB 7 plus aldım ikinci el aldığımda batarya ömrü %93 civarıydı, şuan 80 oldu günde 2 sefer şarja takıyorum sebebi 3.30 4 saat pubg oynamam gayet memnunum sürekli telefonla uğraşıyorum bu zamana kadar dışarıda ki sıcak havadan dolayı ısındığı oldu onun dışında hiç görmedim özet geçecek olursam şuan olsa 6s almak yerine ikinci el 7 plus alırdım eğer batarya ömrüde az çok iyiyse al kullan ileride çok sorun yaparsa değiştirirsin

2900 TL ye nasıl buldun ?
2900 TL ye nasıl buldun ?
Hemde 128 GB lik

İphone 7+ ilk çıktığında almıştım hala kullanıyorum. İphone 6s arkadaşım'da var bana değişik geliyor. Bence 7+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…