Düzgün ve stabil olanını bulmak biraz güç, o kartlarda dediğiniz gibi ısınma sorunu haricinde mining yapılmış olma olasılığı da var, açıkçası 2.el AMD ekran kartlarına sıcak bakmıyorum ben, ama yine de siz bilirsiniz.
Orası öyle sonuçta biri 75w birisi 120w güç tüketiyor ama performansı çok daha iyi, ve genelde 4gb belleğe sahip. Ama kesinlikle Gtx 750 almayın şu zamanda o kart artık pek iş yapacak bir kart değil. Tabiki sizin ney istediğinize bağlı.
agam 500tlye sıfır rx550 nerde link at anında sipariş edicem
arkadaşlar açıkçası sistemim çok iyi bir sistem değil eski diyebilirim ileride yüksek bütçeli bir pc toplayacağım zaten ama şuan beni idare etmesi için bu fiyat bandında bir ekran kartı alıcam oynadığım en yüksek oyun tomb raider ve gta5 bu oyunları bana oynatsa benim için yeterli
Sapphire Radeon RX 550 2G D5 Pulse 2GB GDDR5 64 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
agam 500tlye sıfır rx550 nerde link at anında sipariş edicem
arkadaşlar açıkçası sistemim çok iyi bir sistem değil eski diyebilirim ileride yüksek bütçeli bir pc toplayacağım zaten ama şuan beni idare etmesi için bu fiyat bandında bir ekran kartı alıcam oynadığım en yüksek oyun tomb raider ve gta5 bu oyunları bana oynatsa benim için yeterli
Sapphire Radeon RX 550 2G D5 Pulse 2GB GDDR5 64 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sistemim çok eski, gt 420 kullanıyordum, kırılınca mecbur yeni ekran kartı almam gerekti bunu aldım.
Ssd 120 gb gta v indirecek yer yok maalesef deneyemedim. Kendin alıp gözlemlemelisin veya youtubeden testlere bakabilirsin.