2.el 750 Ti ne kadar verilir?

o kartlar çok ısınıyor diye biliyorum

Düzgün ve stabil olanını bulmak biraz güç, o kartlarda dediğiniz gibi ısınma sorunu haricinde mining yapılmış olma olasılığı da var, açıkçası 2.el AMD ekran kartlarına sıcak bakmıyorum ben, ama yine de siz bilirsiniz.

o kartlar çok ısınıyor diye biliyorum
Orası öyle sonuçta biri 75w birisi 120w güç tüketiyor ama performansı çok daha iyi, ve genelde 4gb belleğe sahip. Ama kesinlikle Gtx 750 almayın şu zamanda o kart artık pek iş yapacak bir kart değil. Tabiki sizin ney istediğinize bağlı.

O paraya en kötü ama en kötü GTX 960 var almamalısın. RX 470 bulmaya çalış miningsiz. GTX 750 Ti ile aralarında dağ kadar fark var.

Maksimum 400TL. O da çok temizse ve kargolu ise.

600-650TL falan vermeyin. RX 470 var o fiyata.

Aynı şekilde 480-490TL'ye sıfır Sapphire RX 550 2GB var.
agam 500tlye sıfır rx550 nerde link at anında sipariş edicem
arkadaşlar açıkçası sistemim çok iyi bir sistem değil eski diyebilirim ileride yüksek bütçeli bir pc toplayacağım zaten ama şuan beni idare etmesi için bu fiyat bandında bir ekran kartı alıcam oynadığım en yüksek oyun tomb raider ve gta5 bu oyunları bana oynatsa benim için yeterli

Hocam o fiyata GTX 950/960 bulursunuz. Ben Zotac GTX 750 Ti'ı 365 liraya satmıştım birkaç ay önce. En fazla 400 eder, o da ASUS ROG STRIX falansa.

bu kart ile gta 5 oynayabiliyor musun rahatça dostum?
Sistemim çok eski, gt 420 kullanıyordum, kırılınca mecbur yeni ekran kartı almam gerekti bunu aldım.
Ssd 120 gb gta v indirecek yer yok maalesef deneyemedim. Kendin alıp gözlemlemelisin veya youtubeden testlere bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…