Şu anki sistemim gerçekten berbat olduğu için kendime ikinci el bir sistem baktım. Sistem 24 inç bir monitörle beraber veriliyor ve fiyatını uygun olarak gördüm. Sistem toplamda 8300 TL. Sistem 5 sene kullanılmış, Ryzen 5 3500, RX 580 8 GB), 24 GB 3200MHz RAM ve ekstra kule tipi soğutucu. Diğer parçalarını isterseniz yazabilirim. Bu tür sistemlerde, 5 sene kullanıldığı için performans düşüşü yaşanır diye düşünüyorum. Ama ne kadar yaşanır? Sizce satın alınmaya değer bir sistem mi?
Şu anki sistemim, GT 630, 8 GB RAM, i7 3770. çok uzun vadeli bir sistem olarak almıyorum, bir iki sene beni oyunlarda orta/yüksek ayarlarda idare etsin yeter. Çok fazla çeşitte oyunlar oynamıyorum, genelde arkadaşlarım ile Fortnite, GTA gibi oyunlar oynuyoruz. Tabii sadece Online oyun oynamak için almayı düşünmüyorum, hikayeli oyunlara da gireceğim. Ne düşünüyorsunuz?
Şu anki sistemim, GT 630, 8 GB RAM, i7 3770. çok uzun vadeli bir sistem olarak almıyorum, bir iki sene beni oyunlarda orta/yüksek ayarlarda idare etsin yeter. Çok fazla çeşitte oyunlar oynamıyorum, genelde arkadaşlarım ile Fortnite, GTA gibi oyunlar oynuyoruz. Tabii sadece Online oyun oynamak için almayı düşünmüyorum, hikayeli oyunlara da gireceğim. Ne düşünüyorsunuz?
Son düzenleyen: Moderatör: