2. el 920M i7 4. nesil MSI laptop alınır mı?

Random Birisi

Hectopat
Herkese selamlar, Laptop'lar konusunda pek bilgili olmadığımdan kaynaklı size danışıyorum... Linkini bıraktığım laptop güncel FM'leri açabilir mi, sistem gereksinimleri bana yeterli gelmişti ama emin olamadığımdan bi' daha kontrol ettireyim dedim... Size zahmet bi' bakarsanız sevinirim...

450 SSD HDD.
NVIDIA GeForce 920M 4 GB.
8 GB RAM.
Intel i7. 4. nesil işlemci 2.30GHz

Pazarlık yaparsanız olabilir.

Yorumlarda 5.500'e kadar inmiş. Bir pazarlık yapabilirseniz alınabilir. Pazarlığa açık gibi.

Fiyat fazla hocam, yeni nesil Ryzen APU'lar bile o ekran kartından daha güçlü hatta Intel Iris Xe bile çok daha güçlü, mesela sıfır Ryzen 5500U işlemcili veya Iris Xe iGPU birimi olan laptop alsan hem fazla fiyat farklı yok hem sıfır hem de kat kat daha iyi performans alırsın.

Son düzenleme:
Alınmaz hocam, bir de gaming laptop diye pazarlığa koymuş, uzak durun.

Teşekkürler, cevaplarınız için... Ben o halde başka bi' laptopa bakayım, 5500U'lu vesaire... Tekrardan zamanınız için teşekkürler...

Oyun amaçlı alıyorsan en azında RTX 3050 ekran kartı olan laptoplara yönel hocam 2. el.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…