2. El 9800 GT Sistem Almak

Merhaba değerli technopat üyeleri , babamın bir arkadaşı bu sistemi toplamış fakat kendisi oynamadığı için bu bilgisayarı 800 TL'ye babama satabileceğini söylemiş. Benim istediğim bazı oyunlar var şimdi ki bilgisayarım kaldırmıyor bu yüzden sizce bu bilgisayar alınmalı mıdır? Ya da şöyle bir durum daha mevcut, mesela şimdi ki kasalar bile 500 600 tl bu bilgisayarı alıp bazı parçalarını değiştirmek daha uygun mu olur? Yoksa biraz daha paraya kıyıp yeni bilgisayar mı almalıyım ? Oynamak istediğim oyunun gereksinimleri şöyle yazyım ;
  • İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit)
  • İşlemci: Hyper-Threading destekli Intel i3 Dual-Core
  • RAM: 4 GB
  • Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX 275 serisi ya da daha iyisi
  • DirectX: 10
  • HDD: 20 GB boş alan
Yorumlarınız benim için değerli. Teşekkürler şimdiden.

Alınacak olan sistemin özellikleri ;

Gerek yok buna. Alın bir APU 1500 TL'ye mis gibi.

Bu sistem 800 TL. Sen parça değiştiririm dedin. Değişecek parçalar 700 TL diyelim. Bütçeni 1500 Tl yapabilirsen daha iyisini toplayalım. Ayrıca yıl 2015 ddr2 alınmaz.

Merhabalar hocam diğer hesabımda cevap izni bulunmuyorda o yüzden bundan yazıyorum bütçem 2.200 - ben sadece tek tek toplamak yerine mesela bu bilgisayarı alıp içindeki parçaları 2200e yakın bir fiyata kadar değiştirmek oynamak istediğim oyunun adıda h1z1 meraklısıyım biraz ama donanım bilgim olmadığı için sağda solda sürünüyorum hep 2200ede sağlam bir bilgisayar bulamadım ileriye dönük

hocam 2200 bütçe ama baktığımızda işletim sistemi almak istedim 400 tlden aşağı değil malesef o yüzden ama gerçekten dedikleriniz çok doğru düşününce 2000e daha iyi birşey ortaya çıkıyor

Bu sistem çok iyi olur. Ddr4 ve ileri dönük bir sistem.

İsletim sistemini internetten key ile 50-100 tl civari alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…