2. el Acer Nitro 5 17.3" laptop alınır mı?

• Konuyu başlatan HZT4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 431
Hocam arkadaş bakar, dediğim gibi temizse alınır. Garantisinin vs olacağını sanmıyorum onu geçelim. Bu bütçe için iyi sisteme sahip, umarım ki sorunsuzdur arkadaş alır. Aynı fiyata 3050 Ti varken kim 2050 yüzüne bakar? RTX 50 serisi çıktı.
Çok temiz cihazlar oluyor hocam. Ben şimdiki pcyi 2. el aldım. imza kısmında yazıyor zaten bilgiler (ram 8 GB) 13 bin liraya almıştım geçen sene ocak ayında. Aldığımda da 1.5 sene garantisi vardı, 3-4 ay mı ne var galiba bitmesine.

23 bine HP Victus 15 -FA1025NT modelini buldum 4050 ve i5 13500H var, 3 bin daha ekleyip alabilirim bunu ama 15.6 inc yeterli mi Valorant gibi bir oyun için? 11 ay garantisi var üstelik bir magaza satıyor.
O tür mağazalara çok da güvenmeyin derim. Ayıplı mallar oluyor genelde. Eğer çok anlamıyorsanız sizi kazıklayabilirler. Donanımda sorun olabilir belkide.

Dün i5-10300H RTX3050Ti'lı Acer Nitro bilgisayarımı sattım aslında bir nevi takas ettim. Performans olarak gayet memnundum cihazdan 2 yıldan fazla kullandım ve asla temizlemedim fanlarından artık yeni bir virüs yayılmak üzereydi diyebilirim ama bana mısın demiyordu her işime yetişti. Pisliğinden kaynaklı fan sesi vardı sadece. Garantisinin devam ettiğinden eminseniz ve cihazda temizse alınabilir fiyat normal.

Yine o fiyatlarda 4050 veya 3060'lı bir laptop bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

20000 liraya öyle cihaz kalmadı hocam olsa da watt değeri düşük cihazlar.

Dün i5-10300H RTX 3050 Ti'lı Acer Nitro bilgisayarımı sattım aslında bir nevi takas ettim. Performans olarak gayet memnundum cihazdan 2 yıldan fazla kullandım ve asla temizlemedim fanlarından artık yeni bir virüs yayılmak üzereydi diyebilirim ama bana mısın demiyordu her işime yetişti. Pisliğinden kaynaklı fan sesi vardı sadece. Garantisinin devam ettiğinden eminseniz ve cihazda temizse alınabilir fiyat normal.

Hocam bende Ryzen 7 5800H var diye cihazın fiyat ciddi derecede artıyor 3050 Ti olmasına rağmen. Siz ne kadara sattınız acaba ben de elimdekini satmayı düşünüyorum.

Bunu almayın. Isınma sorunlu bir kasa. Ekran kartı watt değerleri de düşük, paranız boşa gider.
75W 3050Ti alınır ama 75W 4050 alınmaz mı? En kötü senaryoda bile %30 civarı fark atacak 4050li cihaz. 23Bin TLye iyi soğutmalı her açıdan kusursuz bir cihaz beklenemez zaten.

23 bine HP Victus 15 -FA1025NT modelini buldum 4050 ve i5 13500H var, 3 bin daha ekleyip alabilirim bunu ama 15.6 inc yeterli mi Valorant gibi bir oyun için? 11 ay garantisi var üstelik bir magaza satıyor.
Victusların 15.6 inç modellerinin soğutma tasarımı çok iyi olmadığı için işlemci güç kısıtlamaları oluyor o yüzden 13500H 'ın tam performansını alamazsınız ama her halükarda 3050Ti 11400H ikilisinden daha iyi performans sergileyecektir.

Ayrıca istanbuldaysanız şöyle bir ilan var bir bakın isterseniz.

Son düzenleme:
75W 3050 Ti alınır ama 75W 4050 alınmaz mı? En kötü senaryoda bile %30 civarı fark atacak 4050'li cihaz. 23bin TL'ye iyi soğutmalı her açıdan kusursuz bir cihaz beklenemez zaten.

Okuduğunu anlama sorunu var sanırım. Isınma sorunlu cihaz. Ekrana üflüyor sıcak havayı ekrana sararma yapıyor. Senin bilmen lazımdı aslında, bilinçli birisin sen çünkü.

Victus'ların 15.6 inç modellerinin soğutma tasarımı çok iyi olmadığı için işlemci güç kısıtlamaları oluyor o yüzden 13500H'ın tam performansını alamazsınız ama her halükarda 3050 Ti 11400H ikilisinden daha iyi performans sergileyecektir.

HP Victus 15 al da nasıl cayır cayır oynuyorsun gör. Kasa sıcaklıktan dolayı çatlama yapıyor. İnternet elinin altında aç biraz araştır.

Okuduğunu anlama sorunu var sanırım. Isınma sorunlu cihaz. Ekrana üflüyor sıcak havayı ekrana sararma yapıyor. Senin bilmen lazımdı aslında, bilinçli birisin sen çünkü.

HP Victus 15 al da nasıl cayır cayır oynuyorsun gör. Kasa sıcaklıktan dolayı çatlama yapıyor. İnternet elinin altında aç biraz araştır.
Tamam dostum sıcaklıktan cihazın kasası eriyor hatta. 3050 alıp önermeye devam edebilirsin. Nitro 5 ne kadar ısınıyorsa o da o kadar ısınacak. Konudaki Nitro 5 modelini bizzat kullandım o cihaz da işlemciye biraz yük binince sabit 92-93 derece çakılı gidiyor öyle buz gibi bir cihaz değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı