2. el Ajazz AK680 HE/Max alınır mı?

Alphorium

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EVGA RTX 3060 TI
Adata Xpg 8gb Ddr4 3200mhz Gaming Soğutuculu Cl16 Bellek (2 TANE)
ASUS B450M K-II
AMD RYZEN 3600X 3.6 GHZ
Selam arkadaşlar,

Ajazz AK680 model bir klavye almayı düşünüyorum ama model isimleri biraz karışık. “he” olanını da gördüm, bir de bazı yerlerde “max” olarak geçiyor. Tam olarak hangi model olduğunu netleştiremedim ama sahibinden.com'da bir ilan buldum.

İlandaki kişi projesini iptal ettiği için klavyeyi sadece 2-3 saat kullanmış ve tekrar kutusuna kaldırmış. Ürünü 1750 TL'ye veriyor. Bugün adam da müsait, gidip görebilirim aslında. Ama elimdeki mevcut klavyede bir sorun olmamasına rağmen yer kapladığı için mouse hareket alanım daralıyor ve kablosu da takılıyor, bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum.

Kafamı karıştıran birkaç şey var:
– Bazı kullanıcılar düşük fiyatlı olduğu için yay sesi olduğundan şikayet etmiş.
– Bazıları ise belirli bir süre sonra tuşların ya hiç basmadığını ya da çift bastığını söylemiş.
Bunlar ne kadar doğru, deneyimleyen varsa bilgi verebilir mi?
Ayrıca bu klavyenin “he” ya da “max” gibi versiyonları arasında bariz farklar var mı?
1750 TL bu klavye için mantıklı bir fiyat mı?

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
He versiyonu manyetik switch, Max versiyonu düz switch size satacağı model muhtemel flying fish switchtir. Kendim de kullanıyorum batarya ömrü güzel, sesi ve hissiyatı fena değil fakat eski switchinize bağlı memnun etmeyebilir. 1500 civarına alınabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…