2. el Alienware 17 R4 GTX 1080 alınır mı?

• Konuyu başlatan Zhou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 962

Zhou

Hectopat
Alienware 17 R4 GTX 1080 ikinci elden alınır mı? Fiyatı 12.000 TL. Bütçe bu arası bir şey.
Laptop istiyorum

Son düzenleme:
Öncelikle baktığın için teşekkürler ama ben laptop almak istiyorum. 17 inch olursa çok iyi olur.

Yazmayı unutmuşum benim hatam bu. Özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle baktığın için teşekkürler ama ben laptop almak istiyorum 17 inch olursa çok iyi olur.

Hocam bence o fiyata iyi gibi. Çünkü şu an 15k civarı fiyatlarda 1650 laptoplar var. 1080 çok daha üst seviye. Temizse alınabilir.

Bir de adamla ile konuşuyorum işlemcisinde sıkıntı var düşük frekansta çalışıyor (0.8GHz). Biraz araştırdım bu bilgisayarlarda overclock yapılabildiği için kronik bir sıkıntıymış. Bilgisayar açıldıktan sonra ThrottleStop programıyla düşük voltaj vererek işlemcisini hızlandırıyorum. Böyle bir şey dedi bu hata düzeltilme ihtimalli var mı BIOS Update ile?

Harici klavye kullanırsan sıkıntı olmaz gibime geliyor. Bence kaçırma.

Böyle bir de sıkıntısı varmış?

Bir de adamla ile konuşuyorum işlemcisinde sıkıntı var düşük frekansta çalışıyor(0.8GHz) biraz araştırdım bu bilgisayarlarda overclock yapılabildiği için kronik bir sıkıntıymış.( bilgisayar açıldıktan sonra ThrottleStop programıyla düşük voltaj vererek işlemcisini hızlandırıyorum böyle bir şey dedi bu hata düzeltilme ihtimalli var mı BIOS Update ile.

Böyle bir de sıkıntısı var mış?

@messinicocugu hocam belki bu arkadaş yardım edebilir.

Bence bu kadar eski bir cihaz almayın bu tarz eski cihazların sorun çıkarma olasılığı daha yüksek.

Doğru diyorsun ama bütçem kısıtlı olmaza tabii ki sıfır alırım ama durumum bu. Ne sıkıntıları olur? Örnek verirsek işlemci sıkıntısı baktım Dell kendi resmi sitesinde pil ömrü bitince oluyor diyor. Adama sordum pilli bitti dedi pillin fiyatı 1500 TL Türkiye'de AliExpress ucuza var ama.

Doğru diyorsun ama bütçem kısıtlı olmaza tabii ki sıfır alırım ama durumum bu ne sıkıntıları olur örnek verirsek işlemci sıkıntısı baktım Dell kendi resmi sitesinde pil ömrü bittince oluyor diyor adama sordum pilli bitti dedi pillin fiyatı 1500 TL Türkiye'de AliExpress ucuza var ama

Bare daha az sorun çıkarma olasılığı az 1650 Ti'lı falan laptop alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı