İleride olacakları bilemem tabii belki bozulur belki bozulmaz kısmet. Ancak vermeyi düşünmüyorum sistem özellikleri kendi istediğim laptopa göre bana yeterli. Ürün sıfır gibi çok temiz kullanılmış ve yıpranma yok. Tek sorunu işte bu piksel hatası inşallah oda sorun olmaz ilerde biraz daha düşüneceğim. Herkese fikirleri için teşekkür ediyorum.
"Bende fark ettim satıcıya söyledim zaten sıkıntı olursa geri veririm vs. oda kabul etti. Şuan tek korkum ilerde ölü piksel büyür veya çoğalır mı? büyürse ekranı değiştirmek çok masraflı olur çünkü"
Satıcı size ürünü kakalamak için tabii ki güven vermeye çalışacak, normal değil mi? Ölü pikselli ekranların çoğalmaya yatkın olduğunu söyleyebilirim. İlk laptoplarımdan birisi ASUS marka i5 bir laptoptu. 1 ölü pikseli vardı, zamanla 7-8 tane olmuştu. Takılı pikselse çoğalmaya yatkın değildir. Beyaz ekranda siyah noktalarınız varsa ölüdür. Bence kafanıza takmanız gereksiz özellikle ekranın kenarındaysa.
Satıcı size ürünü kakalamak için tabii ki güven vermeye çalışacak, normal değil mi? Ölü pikselli ekranların çoğalmaya yatkın olduğunu söyleyebilirim. İlk laptoplarımdan birisi ASUS marka i5 bir laptoptu. 1 ölü pikseli vardı, zamanla 7-8 tane olmuştu. Takılı pikselse çoğalmaya yatkın değildir. Beyaz ekranda siyah noktalarınız varsa ölüdür. Bence kafanıza takmanız gereksiz özellikle ekranın kenarındaysa.
Ürün bende kaldı çok fazla kafama takmadım, inşallah büyümez. Ekranın kenarında değil ama hiç göze batmıyor sadece test ekranında fark edilebiliyor oda ekrana çok yaklaşmak gerekiyor. Bu yüzden kafama takmadım. Değerli yorumun için teşekkür ederim.