2. el anakart alırken nelere dikkat edilmeli?

ZantiagO

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, yarın Gigabyte Aorus X570 Master anakart alacağım. Arkadaş ürünü 2. el almış ve evleneceği için sistemi toplayamadan satışa çıkarmış. Anakart çok temiz görünüyor garantisi, kutusu, faturası her şeyi mevcut. Buna güvenerekten alacağım fakat orada test etme imkanım yok. Alıp eve gelip test edeceğim, fakat gözle nerelerini kontrol edeyim? Ve Ryzen 5 5600X ile test edeceğim daha sonrasında Ryzen 9 5900X takacağım BIOS desteklemez ise flash belleğe BIOS indirip işlemcisiz şekilde flash bellek yardımı ile arkada bulunan BIOS portuna takarak güncelleme sağlayabilir miyim? Anakart resimlerini de ekliyorum.

Dosya Ekleri

• ae7173f6-8da2-45e7-99dd-017c83b2c213.jpg
    ae7173f6-8da2-45e7-99dd-017c83b2c213.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 48
  • bf129cfa-ba69-474c-a6d7-18dc5137e5a3.jpg
    bf129cfa-ba69-474c-a6d7-18dc5137e5a3.jpg
    213,7 KB · Görüntüleme: 47
Hocam bence anakartı elden almayacaksanız hiç kalkışmayın 2 defa anakart aldım birinde CD-ROM'u yanmış geldi, diğerinde işlemcinin oturduğu yerdeki vidalar yalama olmuştu.

Bu anakartı piyasada bulamıyorum bir türlü. Bir de anakartı satan arkadaş Ankara'da fakat ben elden almak istediğim için İstanbul'da bulunan arkadaşına göndermesini istedim. Öyle gidip elden alacağım.

Merhaba arkadaşlar, yarın Gigabyte Aorus X570 Master anakart alacağım. Arkadaş ürünü 2. el almış ve evleneceği için sistemi toplayamadan satışa çıkarmış. Anakart çok temiz görünüyor garantisi, kutusu, faturası her şeyi mevcut. Buna güvenerekten alacağım fakat orada test etme imkanım yok. Alıp eve gelip test edeceğim, fakat gözle nerelerini kontrol edeyim? Ve Ryzen 5 5600X ile test edeceğim daha sonrasında Ryzen 9 5900X takacağım BIOS desteklemez ise flash belleğe BIOS indirip işlemcisiz şekilde flash bellek yardımı ile arkada bulunan BIOS portuna takarak güncelleme sağlayabilir miyim? Anakart resimlerini de ekliyorum.

Kendi işlemciniz ve raminizle test ederseniz bir sorun çıkmaz. Bazı RAM'ler anakart seçebiliyor. Kendi raminizle denemenizde fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı