DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #1 Merhaba,2. el Apple Watch 7 almak istiyorum fakat bu konuda çok cahilim. Nelere dikkat etmeliyim?
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.412 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #2 DalenS dedi: Merhaba,2. el Apple Watch 7 almak istiyorum fakat bu konuda çok cahilim. Nelere dikkat etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş olmamasına dikkat edin. Sonra replika olmamasına dikkat edin başka titiz kullanılmasına dikkat edin yeter.
DalenS dedi: Merhaba,2. el Apple Watch 7 almak istiyorum fakat bu konuda çok cahilim. Nelere dikkat etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş olmamasına dikkat edin. Sonra replika olmamasına dikkat edin başka titiz kullanılmasına dikkat edin yeter.
DalenS Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #3 Silinen üye dedi: Yenilenmiş olmamasına dikkat edin. Sonra replika olmamasına dikkat edin başka titiz kullanılmasına dikkat edin yeter. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlaşıyor peki bu söylediklerimiz?
Silinen üye dedi: Yenilenmiş olmamasına dikkat edin. Sonra replika olmamasına dikkat edin başka titiz kullanılmasına dikkat edin yeter. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlaşıyor peki bu söylediklerimiz?
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #4 Tamir kısmı eğer doğru işçilik yapıldıysa anlaşılmayabilir ama replika olmayışı noktası çok kolay, Apple'ın kendi Watch uygulamasıyla eşleşmiyorsa Orijinal değildir.
Tamir kısmı eğer doğru işçilik yapıldıysa anlaşılmayabilir ama replika olmayışı noktası çok kolay, Apple'ın kendi Watch uygulamasıyla eşleşmiyorsa Orijinal değildir.