2. el araç piyasası

Tabi haklısın ama sonradan çıkacak masraflar için dedim ben tamamen iyi niyetle. Herkes güzel, kaliteli bir arabaya binmek ister. Buna ben de dahilim. Ama kişisel tercihimi söyledim. Seni kırdıysam kusura bakma

Tabi haklısın ama sonradan çıkacak masraflar için dedim ben tamamen iyi niyetle. Herkes güzel, kaliteli bir arabaya binmek ister. Buna ben de dahilim. Ama kişisel tercihimi söyledim. Seni kırdıysam kusura bakma
ne kırması kardeşim amacım zaten forumun düşüncelerini fikirlerini almak kırılacak bir şey söylemedin teşekkür ederim.
Paranızı altına yatırım yapın kazanırsınız. O sırada araç bakın bulursanız. Kar edebilirsiniz, araç bakmaya devam ederken köşede dursun boş verin şu anda araç almayı düşünmeyin.
altına yatırım kısa vadede rskli olabilir ki biz zaten paranın 50 bin kadarını araba bulunca alacağız.Sistem eminevim sistemi aracı bulacaksın ben buldum deyip paranı alacaksın o 50 bin borcunu ödeyene kadarda ne olur ne olmaz diyerek araca ipotek koyacaklar zaten.

45-50 bin liraya 2012-2013 Geely Emgrand Premium SR alınır. Az km'li, konforlu, yakışıklı araba.
Eksantrik zinciri ömürlük, yılda bir bakımını yapın, 2 yılda bir gaz kelebeğini temizletin, fren balatalarını değiştirin, 4 yılda bir bujilerini değiştirin yeter. Ömür boyu motoru açmadan kullanırsınız.
Bende aynı motora sahip 2011 Geely FC var. 9 yıldır mekanik arızası çıkarmadı.

Son düzenleme:
Biliyorum inanması zor ama araç ve konut artışlarında fahiş fiyat uygulayanları şikayet edin cumhurbaşkanı kendisi söyledi bunu ne kadar işe yarar onu bilemeyeceğim.

Şikayet ediyorum mesela adama yazıyorum ilanına düzgün bir fiyat ver diye piyasası bu diyor.

önerin için teşekkür ederim.Bakacağım araca

Kusura bakmayın da yatırım amaçlı o fiyatlarda araç alınmaz. Birincisi illa getiri istiyorsanız o paraya altın alın muhakkak arabadan daha fazla prim yapar. İkincisi araçlarda üst model bir şey alırsanız sigorta kasko bir de üstüne bandrol derken karını alır götürür. Bindiğiniz size kalır en fazla. Düşük model bir şey alırsanız da belki kaskodan bandrolden yırtarsınız ama bu defa da şansınıza sanayidekilerle ahbap olma ihtimaliniz yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…