2. el ASUS K555U alınır mı?

Arda Soysal

Decapat
Daha fazla  
Selam. K555U almak istiyorum. 6200U ve 940M var imiş içerisinde. Çok bir şey yapmayacağım film izlerim arada CS:GO oynarım ama kardeşim fazla oynuyor. Bize yetebilir mi? 3000-3500 TL arasında alınır mı sizce?

Benim birkaç sene önceki bilgisayarımdı. Rahatça CSGO, GTA V falan oynuyordum. içerisinde SSD yuvası var mı bilmiyorum eğer yoksa da SATA SSD takarak rahatça oynayabilirsiniz. Bizdeki hâlen çalışıyor fakat HDD yüzünden aşırı yavaş.

O fiyata bulamazsınız gibime geliyor dolandırıcı olabilir yada üründe problem olabilir.
Asus K555u Şikayetleri - Şikayetvar şuraya bir göz atın önce 3000-3500 Tl bütceyle farklı seçenekleri gözden geçirebilirsiniz Csgo+lol + filim v.s izlemek o bütçeye göre idealdir işinizi görebilcek seviyede birşeyler alabilirsiniz.

O fiyata bulamazsınız gibime geliyor dolandırıcı olabilir ya da üründe problem olabilir.
Asus K555u Şikayetleri - Şikayetvar şuraya bir göz atın önce 3000-3500 TL bütceyle farklı seçenekleri gözden geçirebilirsiniz CS:GO+LoL + film vs izlemek o bütçeye göre idealdir işinizi görebilecek seviyede bir şeyler alabilirsiniz.

Hocam.

O fiyata bulamazsınız gibime geliyor dolandırıcı olabilir ya da üründe problem olabilir.
Asus K555u Şikayetleri - Şikayetvar şuraya bir göz atın önce 3000-3500 TL bütceyle farklı seçenekleri gözden geçirebilirsiniz CS:GO+LoL + film vs izlemek o bütçeye göre idealdir işinizi görebilecek seviyede bir şeyler alabilirsiniz.

Hocam benim bir arkadaşım var onun kuzeninde bu laptop varmış ona sizce kaç bin lira vereyim hoparlör bazen çalışıyormuş bazen çalışmıyomuş ancak kendine ses sistemi almış ve onu da yanında vereceğini söyledi HDD'yi söktürüp 240GB SSD takmış ve temiz diyor arkadaşım bana zaten fotoğraflarınıda attılar iyiye benziyor 4K vereyim mi sence.

Benim birkaç sene önceki bilgisayarımdı. Rahatça CS:GO, GTA V falan oynuyordum. İçerisinde SSD yuvası var mı bilmiyorum eğer yoksa da SATA SSD takarak rahatça oynayabilirsiniz. Bizdeki hâlen çalışıyor fakat HDD yüzünden aşırı yavaş.

Temiz ise 4K verilir mi sence hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı