M mehmetbey3466 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 195 9 Eylül 2020 #21 alonedavar dedi: Yok hocam malesef varsada ben bilmiyorum. Yok hocam maalesef varsada ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız monitörmü daha kaliteli yoksa Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı m.n11.com Bu ürünmü
alonedavar dedi: Yok hocam malesef varsada ben bilmiyorum. Yok hocam maalesef varsada ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız monitörmü daha kaliteli yoksa Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı m.n11.com Bu ürünmü
alonedavar Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 9 Eylül 2020 #22 mehmetbey3466 dedi: Sizin attığınız monitörmü daha kaliteli yoksa. Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı m.n11.com Bu ürünmü. Genişletmek için tıkla... Aralarında pek fark yok ama benim attığım monitör hoşuma gitti ve AOC markasını severim bu yüzden bunu aldım hem çerçeveside çok daha iyi AOC'un.
mehmetbey3466 dedi: Sizin attığınız monitörmü daha kaliteli yoksa. Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı m.n11.com Bu ürünmü. Genişletmek için tıkla... Aralarında pek fark yok ama benim attığım monitör hoşuma gitti ve AOC markasını severim bu yüzden bunu aldım hem çerçeveside çok daha iyi AOC'un.
M mehmetbey3466 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 195 10 Eylül 2020 #23 alonedavar dedi: AOC 22B2H 21.5" 5ms Full HD LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri daha yeni aldığım ve çok memnun kaldığım tasarımı bir o kadar şık monitör gerçekten çok memnunum öneririm Fiyatı 620 TL ve 75 Hertz bu arada. Genişletmek için tıkla... Bu satıcının telefon numarası varmı sizde ? Hocam n11 den sipariş vermeyi düşünüyorum yarın ama bilmiyorum kredi kartı ile mi alınıyor ? Son düzenleme: 10 Eylül 2020
alonedavar dedi: AOC 22B2H 21.5" 5ms Full HD LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri daha yeni aldığım ve çok memnun kaldığım tasarımı bir o kadar şık monitör gerçekten çok memnunum öneririm Fiyatı 620 TL ve 75 Hertz bu arada. Genişletmek için tıkla... Bu satıcının telefon numarası varmı sizde ? Hocam n11 den sipariş vermeyi düşünüyorum yarın ama bilmiyorum kredi kartı ile mi alınıyor ?