rintarou Hectopat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 622 Çözümler 1 10 Kasım 2021 #1 Merhaba, temiz şekilde, 2500 liraya buldum. Visual Studio tarzı programlar kullanacağım. Bu fiyata değer mi, alınır mı sizce? Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Merhaba, temiz şekilde, 2500 liraya buldum. Visual Studio tarzı programlar kullanacağım. Bu fiyata değer mi, alınır mı sizce? Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.023 Makaleler 1 Çözümler 10 10 Kasım 2021 #2 Alınır bence, SSD ve RAM takviyesi yaparsan çok daha iyi olur.
rintarou Hectopat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 622 Çözümler 1 10 Kasım 2021 #3 Indra128 dedi: Alınır bence, SSD ve RAM takviyesi yaparsan çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... SSD var içinde, ramda var.
Indra128 dedi: Alınır bence, SSD ve RAM takviyesi yaparsan çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... SSD var içinde, ramda var.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 11 Kasım 2021 #4 rintarou dedi: SSD var içinde, RAM de var. Genişletmek için tıkla... RAM olmadan PC calismaz zaten. Arkadasin demek istedigi sey RAM kapasitesini arttirmak.
rintarou dedi: SSD var içinde, RAM de var. Genişletmek için tıkla... RAM olmadan PC calismaz zaten. Arkadasin demek istedigi sey RAM kapasitesini arttirmak.
rintarou Hectopat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 622 Çözümler 1 11 Kasım 2021 #5 realmoonlight dedi: RAM olmadan PC calismaz zaten. Arkadasin demek istedigi sey RAM kapasitesini arttirmak. Genişletmek için tıkla... Ekstra var olduğunu kast ettim zaten ben de.
realmoonlight dedi: RAM olmadan PC calismaz zaten. Arkadasin demek istedigi sey RAM kapasitesini arttirmak. Genişletmek için tıkla... Ekstra var olduğunu kast ettim zaten ben de.