D def2easy06 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 2.268 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #11 The Crith dedi: 950'e anlaştım ve aldım gayet te güzel D sub kablosu her şey dahil 144 Hz de alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
The Crith dedi: 950'e anlaştım ve aldım gayet te güzel D sub kablosu her şey dahil 144 Hz de alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 27 Şubat 2021 #12 James Z. Hetfield dedi: VA'da daha fazla gecikme var? Genişletmek için tıkla... Günlük kullanım+oyun için en iyisi VA. The Crith dedi: 950 e anlaştım ve aldım gayet te güzel d sub kablosu herşey dahil 144 hz de alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam güzel fiyat.
James Z. Hetfield dedi: VA'da daha fazla gecikme var? Genişletmek için tıkla... Günlük kullanım+oyun için en iyisi VA. The Crith dedi: 950 e anlaştım ve aldım gayet te güzel d sub kablosu herşey dahil 144 hz de alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam güzel fiyat.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 27 Şubat 2021 #13 Liutenant dedi: Günlük kullanım+oyun için en iyisi VA. Hayırlı olsun hocam güzel fiyat. Genişletmek için tıkla... Hayır, IPS. VA en çok gecikme değerine ve orta renk kalitesine sahip paneldir.
Liutenant dedi: Günlük kullanım+oyun için en iyisi VA. Hayırlı olsun hocam güzel fiyat. Genişletmek için tıkla... Hayır, IPS. VA en çok gecikme değerine ve orta renk kalitesine sahip paneldir.