2. el BenQ Zowie XL2540K alınır mı?

nofvix

Decapat
Daha fazla  
Diger oyunlari da oynamak üzere en fazla CS2 oynuyorum ve olabildiğince akıcı bir oyun oynamak istiyorum bu yüzden BenQ'ya yöneldim ama sıfırına o kadar para vermek istemiyorum. 2. el 10 12 bandında bulabilirsem alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkat ederek al hocam temiz bulursan kesin al.

https://www.itopya.com/aoc-25g4sxu-...ivot-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u28924 bence bu daha mantıklı. Eskiden TN paneller IPS'e göre daha hızlıydı fakat artık o devir geçti. TN panelin renk kalitesi bana göre berbat.
hocam şimdi ben bu monitörü begenmistim ancak youtubeda yabancı kaynakli bir degerlendirme videosu izlediğimde, bu monitörün 300hz kullanımda percent in window oranının 40% olduğuydu. yani anladigim kadariyla pencereye yansiyan akicilik oranı yani aslında monitör 300hz performans sunamıyor gibi. 240hz cekildiğinde ise bu oran 73 lere cikiyor mesela. acaba yanlisim mi var biliyorsaniz anlatabilir misiniz?

Dikkat ederek al hocam temiz bulursan kesin al.
şu an yasadiğim şehirde benq ilanı hiç bulamadim o yüzden alırsam param güvende veya cuzdanim guvendeyle alirsam en azindan iade sansim olur diye dusunuyorum.

ghosting yaşama şansın yüksek olur satan kişiye görüntülü arattırıp ghosting testi iste hocam

Hocam, monitör 300 Hz çalışıyor ama %40 netlik oranı, hareket bulanıklığının daha fazla olduğunu gösteriyor sanırım. 240 Hz’de %73 ile daha net görüntü alırsın. Rekabetçi oyunlarda netlik önemliyse 240 Hz kullan, ama 300 Hz’nin input lag avantajı da var. Overdrive ayarlarını kurcalayıp test et, monitör fiyatına göre gayet iyi.

yani percent in windowdan kasıt netlik mi yoksa akıcılık mı? eğer akıcılıksa çok yönelmeyebilirim çünkü benim için o akıcılığı ne kadar çok hissedersem o kadar iyi.

yani percent in windowdan kasıt netlik mi yoksa akıcılık mı? eğer akıcılıksa çok yönelmeyebilirim çünkü benim için o akıcılığı ne kadar çok hissedersem o kadar iyi.
Teknik anlamda netlik diye biliyorum hatta "motion clarity" diye geçiyor bazı kaynaklarda.

Teknik anlamda netlik diye biliyorum hatta "motion clarity" diye geçiyor bazı kaynaklarda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam bahsettiğim video bu, biraz pahalı bu yüzden alırken emin olmak istiyorum sanki bu 300hz sadece kağıt üzerinde iyiymiş gibi geliyor bana yanılıyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…