2. El Bileşen Alınır MI?

Stallker

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Yeni bir işlemci ve ekran kartı almayı düşünüyorum. 2. el alsam özellikle işlemciyle ilgili bir sorun olur mu? Yani bir arkadaşım işlemcilerin ömrü kısalmış olur falan dedi. Kafama takıldı. Sizce alınabilir mi?

Peki şu anda kullandığım i3 6098p nasıldır? RX 470 veya 570 alsam darboğaz olur mu? 1 sene idare etse yeter.

Arkadaşın dediklerine artı olarak, ürünleri test ederek almaya çalışın ve olabildiğince referansı yüksek olan arkadaşlar bulabiliyorsanız onlardan alışveriş yapmaya çalışın. Ekran kartı ve işlemci için belki zararlı olabilecek düzeyde OC seviyeleri denenmiş olabilir. Bunuda göz önünde bulundurun derim.

Bu yaz vatandan rx 570 alayım o zaman seneye de yeni bir işlemci alırım. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Gidip test etmeden dokunup görmeden hiçbir şey almayın. Benim şansım yaver gitti. Parçaları aldığım kişi arkadaşın işyerinden çıktı.

İkinci el güvenli bir siteden alındıktan sonra hiç bir sorun yaratacağını sanmıyorum. GET ile aldıktan sonra parçayı deneyip onayını öyle verirsin. Ve ya satıcının yanına gidip deneyip alırsın. Tabii dikkatli olmak lazım bu işin dolandırıcılığını yapan bir çok insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…